Hyvin suunniteltu ja toteutettu koru antaa kantajalleen korkeata

Hyvin suunniteltu ja toteutettu koru antaa kantajalleen korkeatasoista tyyliä ja iloa

Yllä kuvassa Kukkaketo-sormus: Uniikki, materiaalit puna- valkokulta 585 ja timantit.

Design Mia Manner
on Tampereella toimiva korumuotoilustudio ja kultasepänliike. Yritys on perustettu vuonna 2007, ja sen omistaa Lahden Muotoiluinstituutista valmistunut kultaseppä ja korumuotoilija Mia Manner. Hän on tehnyt muotoilu- ja kultasepän töitä myös Italiassa. Mia Manner on palkittu vuonna 2010 Pirkanmaan vuoden Taito-yrittäjänä. Hänen korujaan on nähty Miss Universum -kilpailussa sekä useana vuonna mm. Linnan juhlissa.

Korujen muotokielessä Mia käyttää laajalti puhtaita ja graafisia linjoja, yhdistäen ne yllätyksellisiin yksityiskohtiin. Korut ovat osa muotia ja muoti menee eteenpäin koko ajan kuin pikajuna trendien vaihtuessa jopa kuukausittain.

Vaikka muotoilijan tuleekin vastata ajan henkeen ja trendeihin, Mian ideologiana on, että hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu ainutkertainen tai piensarjakoru tuottaa kantajalleen korkeatasoista tyyliä, kauniita muistoja ja iloa pitkäkestoisesti.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu koru antaa kantajalleen korkeatasoista tyyliä ja iloa

Soma-korumallisto: Riipus ja käsikoru, materiaali hopea 925.

Hyvin tehty koru kestää vuosien saatossa myös uudelleen modifioimista ja päivittämistä, koru voi kulkea sukupolvelta toiselle.

Tilaustyönä tehdyt korut ovat aina asiakkaan unelma korusta, siksi jokainen koru suunnitellaan ja valmistetaan kuin se olisi ainoa työ – tarkkaan ja huolella. Mia haluaa huolehtia asiakkaan koruista myös pitkäkestoisesti, joten design Mia Mannerilla valmistettuja koruja huolletaan säännöllisesti ja asiakkaita neuvotaan korujen käytössä.

”Unelma elää korusta, koru syntyy elämästä.  Eletään unelmaamme.”

Katso videolta, miltä Mia Mannerin tyylikkäässä studiossa Tampereella näyttää

Design Mia Manner

Satamakatu 3, Tampere.
Avoinna ke-pe 12-18, la 10-15, muina aikoina sopimuksen mukaan.

www.designmiamanner.com
mia(at)designmiamanner.com

KUUKAUDEN KORUNTEKIJÄ -VIDEOARTIKKELI JULKAISTAAN YHTEISTYÖSSÄ SUOMEN KULTASEPPIEN LIITON KANSSA.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset