Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Mainos: Marski by Scandic

Hyvää hääpäivää rakas!

Keskellä vilkasta pääkaupunkiamme Helsinkiä sijaitseva Marski by Scandic on tyylikäs sekoitus romantiikkaa, yllätyksellisyyttä ja moderneja makumaailmoja.

hotelliaaminen huoneessa Marski by Scandic

Marski by Scandic on todellakin mainio valinta häiden vuosipäivän viettoon. Sijainti aivan Helsingin ytimessä Mannerheimintiellä mahdollistaa ensinnäkin sujuvan saapumisen esimerkiksi junalla, sillä kävelymatkaa Rautatieasemalta kertyy vain muutaman minuutin verran. Myös kulttuuri- ja ostosmahdollisuudet ovat vain askeleen päässä.

Auringonlasku Helsingissä Marski by Scandic

Huonetyyppejä on kaikkiaan 11, joista Marski Suite on oletetusti ylellisin. Spacious Double osoittautuu myös nappivalinnaksi, sillä huoneessa on tilavuuden tuntua, näkymä suoraan Mannerheimintielle ja kylpyamme. Muista esittää toiveet ammeesta ja näkymästä varausta tehdessäsi!

hotellihuone Marski by Scandic

Ruoka on tämän hotellin yksi valttikortteja, sen huomaa Kuusi Palaa -ravintolassa. Nimikkoannoksista löytyy mielettömiä makuja, joten romanttinen illallinen täällä kannattaa kokea vaikkei hotellissa yöpyisikään. Ravintola käyttää puhtaita suomalaisia raaka-aineita, mikä näkyy annoksissa hienosti. Lasilliset samppanjaa, jaettavat alkuruoat ja suussa sulavaa pääruokaa, huippua!

Marskin aamupalasta on kuulunut kehu jos toinenkin, eivätkä puheet todellakaan jää vain puheiksi. Viikonloppuisin kahteentoista asti tarjolla oleva aamiainen hipoo nimittäin täydellisyyttä. Tarjolla on vaihtoehtoja vohvelibaarista mehubaariin ja kaikkea siltä väliltä. Erikoisruokavaliot on huomioitu kerrankin huolella, sillä esimerkiksi laadukkaita vegaanipohjaisia ruokia on paljon, gluteenittomasta itse leivotusta siemenleivästä puhumattakaan.

Vaikka on ihana päästä itse valitsemaan todella runsaista valikoimista, vie voiton lopulta huoneeseen tuotu aamiainen. Kylmä kuohuviini, tuore kahvi ja huolellisesti valikoitu herkkuvalikoima maistuu kyllä aika hyvältä peiton alla rakkaan kanssa. 

 

Teksti Tanja Hakala
Kuvat Tanja Hakala ja Marski by Scandic 

 

Marski by Scandic

Mannerheimintie 10, Helsink

Marski by Scandic

Instagram @marskibyscandic

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MARSKI BY SCANDIC

 

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 7.6.2024

Lue lisää samasta aiheesta

Hääpäivien nimitykset – hääpäivät järjestyksessä

Useimmille hopea-, kulta- ja timanttihääpäivä ovat tuttuja juhlapäiviä, mutta mitä muita avioliiton ...

Kuinka juhlia häiden vuosipäivää?

Hääpäivä on hyvä syy irtautua hetkeksi arjesta ja juhlistaa parisuhdetta. Mutta miten juhlistaa hääp...

Mainos

Yksinkertainen on kaunista – modernin minimalistiset häät rohkeasti, tyylikkäästi ja persoonallisesti

Modernin minimalistisissa häissä vähemmän on enemmän. Herkät valkoiset kevätkukat korostavat rakkauden juhlan ainutkertaista tunnelmaa. Mikä väripaletti on avainasemassa? Entä millä muilla keinoin häiden tyylistä saa minimalistisen?

boheemi valkoinen minimalistinen hääkattaus

Kuva Maria Hedengren

Levollinen kokonaisuus syntyy siitä, että yksityiskohtia lisätään vain tarkkaan harkiten.

Luonnonmateriaaleista valmistetut pöytäliinat, korkeat kynttilät, käsintehdyt keraamiset lautaset ja modernilla typografialla painetut siemenpaperituotteet muodostavat hallitun kokonaisuuden.

Näyttävyyttä kokonaisuuteen tuo runsaat tuorekukkainstallaatiot, jotka erottuvat valkoista seinää vasten ja muodostavat upean taustan seremonialle ja hääkuvaukselle.

Kakun huippumoderni veistoksellinen muoto ja rauhallinen värimaailma ovat V.K. Cake & Sculptingin käsialaa.


”Neutraalit värit sitovat kattauksen elementit toisiinsa.”


Viettelevä valkoinen edustaa rauhaa ja tyyneyttä

Niukkaan väripalettiin koottiin runsaasti valkoisen ja harmaan sävyjä sekä hentoa kevään vihreää, jotka yhdessä muodostavat pehmeästi sointuvan harmonian.

Ota värit muistiin tallentamalla ne omaan käyttöösi!

Väripaletti modernin minimalistisiin häihin

4 vinkkiä moderniin hääkattaukseen

1. Vain muutama väri
2. Erilaiset tekstuurit
3. Elävän näköiset niittymäiset kukat
4. Ei mitään turhaa. Keep it simple!

morsian hääpuku ja hääkimppu

Kuva Maria Hedengren

Morsian

MAJ:n kampaaja ja meikkaaja Shirin saapui paikan päälle loihtiakseen morsiamelle minimalistisen lookin, jonka kulmakiviä ovat puhtaan kaunis häämeikki ja huoleton undo-kampaus. 

Monique Lhuillierin ylellinen Bloom-puku koostuu hienostuneista yksityiskohdista ja henkii naisellista viehätysvoimaa ja glamouria.

Little Wedding Factoryn sitoma hääkimppu kietaistiin yhteen Story of Silkin käsinvärjätyillä silkkinauhoilla.

puhtaan valkoiset häät morsian hääkimppu ja vihkisormus

Kuva Maria Hedengren

Korut

Macor Jewellery -korut edustavat siroa ja minimalista tyyliä – designer-twistillä. Huolellinen suunnitteluprosessi, tarkkaan harkittu muotoilu ja ympäristöystävällinen valmistus ovat brändin keskiössä. Kuvan Siro Ovaali 1.00ct sivukivillä ja Onni 1.6 -sormussetti on ihanteellinen valinta hänelle, joka etsii siroa sormusparia, näyttävyydestä ja eettisyydestä tinkimättä. Korut ovat valmistutettu taitavilla suomalaisilla kultasepillä.

puhtaan valkoiset häät sulhanen laittaa takkia päälleen

Kuva Maria Hedengren

Sulhanen

Tärkeään päivään kannattaa valita juuri sinun näköisesi puku. Panostamalla istuvuuteen ja sopivaan kankaaseen varmistat, että näytät hyvältä ja voit nauttia joka hetkestä. Turolta löydät uusimmat kankaat, niin juhlaan kuin arkeen. Tarjolla on sekä upeat omien mittojen mukaan tehtävät puvut että kauteen sopivat valmispuvut. Turon istuvuudet ovat tehty suomalaiselle miehelle. Juuri siksi ne istuvat hienosti niin monelle.

Tyylin avaimet

 

Konsepti, stailaus ja valokuvaus
Maria Hedengren

Suunnittelu 
Maria Hedengren, Little Wedding Factory ja Häät-lehti

Kukat, somistus ja paperituotteet
Little Wedding Factory

Sulhasen asu 
Turo

Hääpuku 
Monique Lhuillier

Kihla- ja vihkikorut
Macor Jewellery

Cocktailkorut
Philippe Ferrandis

Kengät 
Miu Miu

Hiukset ja meikki
MAJ

Hiuspinnit 
Jennifer Behr

Hääkakku 
V.K. Cake & Sculpting

Keramiikka 
Mari Paikkari

Silkkinauhat 
Story of Silk

Miljöö 
Casual Friday Studios

Morsian 
Zuzana Malta @deardrake

Maija Lehtinen Little Wedding Factory sytyttää kynttilää

Kuva Maria Hedengren

Minimalistisen kauneuden innoittamana hääkuvaaja Maria Hedengren loi modernin mutta herkän häätyylin yhdessä Little Wedding Factoryn kukkasuunnittelija Maija Lehtisen kanssa.

Valokuvaaja Maria Hedengren

Valokuvaajan silmin

Look how deeply we have loved

“My vision is to create art so heartfelt and expressive that it binds you, soul and spirit, to the very essence of your love. That in decades to come you don’t just look back and think, ‘God, we were beautiful’ but ‘Look how deeply we have loved.’ Art that reminds you just what your heart is capable of holding for one another.”

Helsinkiläisen hääkuvaaja Maria Hedengrenin kuvaustyyli heijastaa hänen vankkaa taustaansa valokuvataiteessa, kaupunkisuunnittelussa ja arkkitehtuurissa. Hänelle tunnusomaisissa kuvissa yhdistyvät vahva sommittelu, kaunis valo ja levolliset ilmeet.

Marian kädenjälki on ainutlaatuinen yhdistelmä dokumentaarista, muotokuvauksellista ja toimituksellista tyyliä, jonka tuloksena syntyy samanaikaisesti ajattomia ja moderneja kuvia. Taiteellisuus on hänelle refleksi, sommittelu yhtä intuitiivista ja luonnollista kuin hengittäminen. Marian laaja kokemus häistä tarkoittaa myös sitä, että hän ei epäröi tukea teitä läpi koko hääpäivän ja saa teidät tuntemaan olonne kevyeksi ja rentoutuneeksi. Tarvittaessa hän ottaa ohjat käsiinsä, ja muutenkin hänen panoksensa teidän päivässänne ulottuu paljon upeiden kuvien tallentamista pidemmälle. Teille hääpäivä on elämistä ja kokemista varten.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

 

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 24.5.2024