Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hyvää hääpäivää rakas!

Mainos

Keskellä vilkasta pääkaupunkiamme Helsinkiä sijaitseva Marski by Scandic on tyylikäs sekoitus romantiikkaa, yllätyksellisyyttä ja moderneja makumaailmoja.

hotelliaaminen huoneessa Marski by Scandic

Marski by Scandic on todellakin mainio valinta häiden vuosipäivän viettoon. Sijainti aivan Helsingin ytimessä Mannerheimintiellä mahdollistaa ensinnäkin sujuvan saapumisen esimerkiksi junalla, sillä kävelymatkaa Rautatieasemalta kertyy vain muutaman minuutin verran. Myös kulttuuri- ja ostosmahdollisuudet ovat vain askeleen päässä.

Auringonlasku Helsingissä Marski by Scandic

Huonetyyppejä on kaikkiaan 11, joista Marski Suite on oletetusti ylellisin. Spacious Double osoittautuu myös nappivalinnaksi, sillä huoneessa on tilavuuden tuntua, näkymä suoraan Mannerheimintielle ja kylpyamme. Muista esittää toiveet ammeesta ja näkymästä varausta tehdessäsi!

hotellihuone Marski by Scandic

Ruoka on tämän hotellin yksi valttikortteja, sen huomaa Kuusi Palaa -ravintolassa. Nimikkoannoksista löytyy mielettömiä makuja, joten romanttinen illallinen täällä kannattaa kokea vaikkei hotellissa yöpyisikään. Ravintola käyttää puhtaita suomalaisia raaka-aineita, mikä näkyy annoksissa hienosti. Lasilliset samppanjaa, jaettavat alkuruoat ja suussa sulavaa pääruokaa, huippua!

Marskin aamupalasta on kuulunut kehu jos toinenkin, eivätkä puheet todellakaan jää vain puheiksi. Viikonloppuisin kahteentoista asti tarjolla oleva aamiainen hipoo nimittäin täydellisyyttä. Tarjolla on vaihtoehtoja vohvelibaarista mehubaariin ja kaikkea siltä väliltä. Erikoisruokavaliot on huomioitu kerrankin huolella, sillä esimerkiksi laadukkaita vegaanipohjaisia ruokia on paljon, gluteenittomasta itse leivotusta siemenleivästä puhumattakaan.

Vaikka on ihana päästä itse valitsemaan todella runsaista valikoimista, vie voiton lopulta huoneeseen tuotu aamiainen. Kylmä kuohuviini, tuore kahvi ja huolellisesti valikoitu herkkuvalikoima maistuu kyllä aika hyvältä peiton alla rakkaan kanssa. 

 

Teksti Tanja Hakala
Kuvat Tanja Hakala ja Marski by Scandic 

 

Marski by Scandic

Mannerheimintie 10, Helsink

Marski by Scandic

Instagram @marskibyscandic

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MARSKI BY SCANDIC

 

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 9.4.2024