Huomenlahjaksi eri maista keräiltävä korusarja

Huomenlahjaksi eri maista keräiltävä korusarja

Piece of -designkorusarjan Suomen Tupa-maapalan on suunnitellut Nino Hynninen. Koru kuvaa mökin tupaa, joka on perinteisesti ollut suomalaisen kodin sydän. Tuvan hirsiseinien lomassa on vietetty niin juhlallisia kuin haikeampiakin hetkiä.

Miltä kuulostaisi huomenlahjana designkoru, johon voisi kerätä paloja vaikka hääparin yhteisiltä ulkomaan matkoilta? Uusi keräiltävä Piece of -designkorusarja koostuu eri maiden palasta/paloista sekä nahkaisesta ja hopeisesta kaula- ja ranneketjusta, joihin palat ovat keräiltävissä. Näiden lisäksi saatavilla on erilaisia välipaloja, joilla saa modifioitua ketjunsa mieleisekseen.

Piece of -mallisto on suunnattu matkailijoille ja koruista kiinnostuneille. Korusarjan osat eli maapalat muodostuvat eri maiden paikallisesti käytyjen designalanopiskelijoille suunnattujen kilpailujen voittajakoruista. Riipukset on valittu sarjaan eri maiden designalanopiskelijoille suunnattujen kilpailujen kautta. Kilpailuun on voinut osallistua joko mukana olevan oman maan designalanoppilaitoksen kautta tai yksittäisenä suunnittelijana. Alkukarsinnan jälkeen oman maan korua on voinut äänestää Piece of:n Facebook-sivuilla.

Marraskuussa myyntiin tulivat ensimmäisenä Piece of Nordic -sarjan Suomen ja Norjan maakorut. Seuraavaksi lanseerataan Ruotsin, Tanskan, Islannin ja Baltian maitten korusarjat ja loppuvuoden 2013 aikana lanseeraus jatkuu Euroopan suurimmissa matkustusmaissa.

Piece of on kansainvälisestikin ainutlaatuinen korusarja, jonka taustalla on ajatus siitä, kuinka matkailija voisi hankkia mukaansa palan matkailukohdettaan. Korkealuokkaisten maariipusten, maapalojen taakse nivoutuu aina kohdemaahan liittyvä tarina.

Koruja on myynnissä keskitetysti vain kyseisessä maassa matkailuun liittyviltä jälleenmyyjiltä ja Piece of -verkkokaupassa. Hinnat ovat 49-69 euroa.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääyö