Huomenlahja Itämeren hyväksi

Huomenlahja Itämeren hyväksi

Guardian of the Baltic Sea on Noora Kuntun ja Heini Lehdon suunnittelema hyväntekeväisyyskoru. He halusivat korudesignin avulla saada aikaan muutosta Itämeren tilaan ja välittää eteenpäin hyvän merimiestavan mukaista ajattelua; toisten ihmisten ja ympäröivän luonnon kunnioittamista.

- Sukellusharrastuksen seurauksena Itämeren suojelusta on tullut meille sydämen asia. Guardian of the Baltic Sea on meidän hyväntekeväisyysprojektimme. Haluamme auttaa omalla osaamisellamme, kertoo Noora Kunttu.

Kierrätyshopeasta valmistettua korua saa riipuksena, solmioneulana, kalvosinnappeina ja pinssinä eli lahja sopii niin miehelle kuin naiselle tai vaikkapa kummilahjaksi pienokaiselle. Guardian of the Baltic Sea -korut ovat numeroituja.

Korujen hinta on alkaen 135 euroa. Jokaisen Guardian of the Baltic Sea -korun hinnasta menee 40 euroa lyhentämättömänä Itämeren suojeluun. Kerätyt varat lahjoitetaan Baltic Sea Action Groupille.

Huomenlahja Itämeren hyväksi

- Olemme tehneet sitoumuksen, jossa tavoitteena on kerätä Itämeren rehevöitymisen ehkäisyyn 100 000 euroa. Jokainen koru on pieni teko hyvän asian puolesta ja yksi lenkki pitkässä ketjussa, jolla on jo suurempi merkitys Itämeren tulevaisuudelle.  Annetaan hyvän kiertää, sillä kaunis meremme saaristoineen kuuluu myös tuleville sukupolville, Heini Lehto kertoo projektin tavoitteista.

Hurja hanke kahdelta kiireiseltä yksityisyrittäjältä. Vuodessa he ovat jo keränneet puolet eli 50 000 euroa! Tässä hieno esimerkki muillekin siitä, miten omalla osaamisella voi tehdä hyvää.

www.guardian.fi/

Huomenlahja Itämeren hyväksi

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääyö