Huolettomien hääjuhlien ABC

Avioitumisaikeinen, älä käytä liikaa aikaa lautasliinojen taitteluun. Hääpäivääsi valmistautuminen voi olla helppoa, hääjuhlasta pääsee nauttimaan täysillä ja häiden jälkeen ei tarvitse tuntea huonoa omatuntoa jätettyään kaasot ja bestmanit siivoamaan.

Valtakunnallisesti toimivan Juvenes Juhlapalvelujen ystävälliset, palveluhenkiset ja ripeät asiantuntijat ohjaavat sinut kauniiden, tarpeitasi vastaavien juhlatilojen, upeiden kattausten sekä makunystyröitä kutkuttelevien elämysmenujen äärelle. Juvenes Juhlapalvelu toimii Tampereen lisäksi Oulussa, Vaasassa, Seinäjoella, Porissa, Turussa ja Lahdessa sekä näiden lähialueilla.

Ovatkohan ne portaat liian jyrkät isotädille?

Juveneksen asiantuntijat auttavat sinua löytämään juhlatilan häitäsi varten, joka soveltuu yksilöllisiin tarpeisiisi. Tilojen monipuolisuus ja tilavarustelu mahdollistavat erilaisia tarpeita, ja Juveneksella halutaan, että hääparilla on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitaan. Tilojen esteettömyys kannattaa varmistaa myyntipalvelusta.

Hatanpään Kartanon monumentaaliset marmoripylväät, korkea huonekorkeus ja herkkä ruusutarha mykistävät valokuva-albumissa ja paikan päällä Tampereella. Ruusuinen tulevaisuus on ihana aloittaa suoraan keskeltä Arboretumin ruusutarhaa!

Oulun Jazzvintti edustaa häärientoihin kutsuvaa keidasta. Rustiikkinen charmi lumoaa ja tummasävyinen lankkulattia innostaa pistämään jalalla koreasti. Perinteinen, riihenomainen tunnelma luo sopivasti maalaisromantiikkaa!

Mutta mitä me hääjuhlassa syödään?

Harkitusta, tyylikkäästä Juveneksen menuvalikoimasta löydät paljon vaihtoehtoja. Kaipaatpa hääjuhliisi sitten lämpimiä muistoja herättävää, perinteikästä ruokaromantiikkaa tai maailmankeittiön uusimpia tuulahduksia. Kutsu juhlavieraasikin mukaan jännittävälle seikkailulle makumaailman ympäri.

Juvenes Juhlapalvelu toimittaa häihisi myös taidokkaasti loihditut hääkakut. Hääjuhlan katseenvangitsijat voivat olla aina värikkäästi koristelluista, suussa sulavista juustokakuista ylellisiin kermaunelmiin.

Juvenes Juhlapalvelut on ensimmäinen juhlapalveluyritys Suomessa, jolle maailman suurin ja vanhin gastronominen järjestö on suonut korkeimman tunnustuksensa. Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilpi (Chaîne des Rôtisseurs) on kunnianosoitus tasokkaalle ruoalle ja palvelulle.

En kai vietä hääyötäni luututen lattioita?

Joustavat ratkaisut keventävät juhlamieltä: hääparin ei tarvitse murehtia siivouksesta, sillä Juvenes Juhlapalvelut huolehtii sen puolestanne. Halutessasi voit lisäksi varata hääjuhlaasi lisätunteja, mikäli tunnet, että juhlat voisivat jatkua pidempääkin. Voit myös hyödyntää täyden palvelun Juhlasuunnittelua: tällöin pääset ideoimaan toiveidesi hääjuhlan, jonka ammattilaiset toteuttavat alusta loppuun.

Juvenes Juhlapalvelut haluaa, että nautit ainutlaatuisesta päivästäsi vailla stressiä, niin, että voit keskittyä rakkausjuhlastasi nauttimiseen! Luottoresepti onkin lopulta yksinkertainen. Juvenes Juhlapalvelut järjestää sinulle tilan, jossa juhlasi pääsevät oikeuksiinsa, ja valmistaa ensiluokkaisen ateriakokonaisuuden, jotka jaat yhdessä rakkaimpiesi kanssa.

Uusi alkava elämänvaihe on hengähdystauon arvoinen, joten jätä käytännön järjestelyt muille Juvenes Juhlapalvelut toteuttaa – rakkaudella, rakkaudelle.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä JUVENES

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta