Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Helsingin Zazabellassa on nyt Hääsalonki

Hääsalonki Helsingin Zazabella

Asiakasmäärän kasvaessa Zazabella Helsinki laajentaa! Mannerheimintie 40:stä, juhlapukuliikkeen vierestä, löytyy nyt uuteen osaan remontoitu kaunis Hääsalonki.

Lisätilan ansiosta morsiamilla on mahdollisuus nauttia yksilöllisestä ja rauhallisesta sovitushetkestä uudessa salongissa, johon mahtuu koko hääseurue. Morsian löytää Hääsalongista laajan valikoiman hääpukuja kaikissa hinta- ja kokoluokissa sekä tietysti uusinta häämuotia maailmalta.

Muista varata sovitusaikasi!

Zazabellan Hääsalonki palvelee hääasiakkaita ainoastaan ajanvarauksella, ja voit varata ajan kätevästi Zazabellan nettisivuilla. Zazabellassa sinua odottaa oma tilava pukeutumistila ja oma hääkonsultti sekä rauhallinen Hääsalonki seurueellesi kokonaisen tunnin ajaksi. Sovitus ja tarjoilu on täysin ilmaista. Jokainen morsian on Zazabellassa VIP! 


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä ZAZABELLA

Muokattu: 22.12.2023