Helppoutta ja tyylikkyyttä häiden iltapalatarjoiluun

Duni Amazonica kertakäyttöastiat

Häät jatkuvat useimmiten yömyöhään, ja onkin takuuvarmaa, että vieraiden ja sinunkin vatsa alkaa kurnia jossain vaiheessa. Älä siis unohda kehitellä häihin iltapalaa. Ja jottei ruuasta synny ongelmaa, varmista että se on helppo laittaa tarjolle ja syödä tyylillä. Helppous lähtee liikkeelle tarjoiluastioista!


Kattaustuotteita ja -tarvikkeita valmistava Duni on lanseerannut Amazonica-sarjan tyylikkäitä ja vastuullisia kertakäyttöastioita, jotka ovat täydellisiä juuri häiden iltapalaa ajatellen. Kyse on tukevista ja kauniista astioista ja aterimista, ei mistään mökkikäyttöön suunnitelluista pahvilärpäkkeistä.

Ruotsalainen muotoilijakaksikko Bernadotte & Kylberg on valjastanut amatsoninjättilumpeen hengen ja olemuksen astioiden muotoiluun ja lautasliinojen kuosiin. Lopputulos on ajatonta tyylikkyyttä, leikittelevää muotoilua, helppokäyttöisyyttä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja.

Duni Amazonica kertakäyttöastiat

Veistoksellisia lautasia ja kulhoja

Amazonica-tuotesarjan lautaset ja kulhot antavat rajattomasti mahdollisuuksia näyttävään esillepanoon. Astiat on valmistettu bagassista, joka on ruokosokerin tuotannossa syntyvä ylijäämäbiomateriaali. Bagassi on hieno esimerkki hukkamateriaalin uusiokäytöstä, sillä kompostoituna se maatuu jo muutamassa viikossa.

Kauniisti tasapainotetut aterimet

Amazonica-aterimet on suunniteltu täydellisesti käteensopiviksi. Vahvat, graafiset linjat tasapainottavat lautasten ja kulhojen soljuvia muotoja. Nämä aterimet on valmistettu CPLA-muovista, joka on 100-prosenttisesti kasvipohjaista materiaalia. CPLA-muovi on biohajoavaa ja kestää jopa 100 °C:n lämpötiloja.

Duni Amazonica kertakäyttöastiat

Sopusointuiset lautasliinat

Astioille ja aterimille tunnusomaiset varjoilla ja silueteilla leikittelevät muodot näkyvät lautasliinassa, joka jatkaa Amazonican tyylikästä linjaa. Amazonica-lautasliinat on myös valmistettu kompostoitavasta FSC®-sertifioidusta materiaalista. Lautasliinoja on saatavana kolmea eri kokoa: Tissue-lautasliina, 24 ja 33cm. Dunilin®-lautasliina, 40 cm.

 

Lisätietoa Amazonica-sarjasta löydät  täältä.
Amazonica-sarja on saatavissa Dunin omasta verkkokaupasta. Ostaksille  täältä.
Helppoa yhdisteltävyyttä väreihin ja tyyleihin löydä lisää Dunin  verkkokaupasta.ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä DUNI.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden koristeluHäämenu