Heleyttä kasvoille Massadan luonnonkosmetiikalla juuri ennen häitä


morsiamen kasvohoito Massada

Massada Natural Therapy on tehokasta luonnonkosmetiikkaa, joka on loistava tuotesarja morsiamen ihonhoidon kumppaniksi. Morsian on kaikkien katseiden kohteena ja hääpari hehkuu onnea sisältä. Oikein tehdyllä kasvohoidolla myös iho saadaan hehkumaan asiaankuuluvalla tavalla.

Häihin valmistautuminen on ihanaa ja stressaavaa aikaa, joten säännöllinen ihonhoito kannattaa ottaa rituaaliksi sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Kysyimme Massadan asiantuntijalta Laura Lehtiseltä, kenelle Massada The Natural Therapy sopii ja mitä hän suosittelisi morsiamelle.

– Massadan tuoteperheestä löytyvät sopivat tuotteet kaikille. Erityisiä hääpäivään sopivia, kirkastavia ja heleyttäviä tuotteita löytyy paljon, kertoo Laura Massadan maahantuonnista.

morsian kauneus

Kuva Nina Röntynen / Ninka Photography

Tehoaineet luonnonraaka-aineista

Ylellisen hemmottelevat ja todella tehokkaat Massada Natural Therapy -tuotteet saavat tehoaineensa luonnonraaka-aineista, jotka on yhdistetty bioteknologiaan. Laura kertookin tuotteiden olevan tehopakkauksia tiivissä muodossa. 

Tuotteet myös imeytyvät ihoon nopeasti.

– Useat Massadan tuotteet ovatkin yksittäis- tai ilmatiiviissä pakkauksissa,  jolloin tehoaineiden säilyvyys on parasta.

Ihanat tuoksut hurmaavat ja rentouttavat. Tuotteita löytyy myös herkälle iholle.

– Uusi herkän ihon tuoteperhe on juuri tulossa markkinoille, Laura kertoo.

Hoidot on hyvä aloittaa noin puoli vuotta ennen, jotta ihon tarpeet saadaan kartoitettua ja mahdollisiin ongelmiin puututaan ajoissa. Nopeasti heleyttäviä tuotteita kyllä löytyy, mutta esimerkiksi epäpuhtaudet pitää hoitaa aiemmin. Hääpäivän heleyttävällä hoidolla voidaan tasoittaa ihonväriä ja kiinteyttää ihoa välittömästi. Ja tietysti rentoutua. Hoidon jälkeen morsian on valmiina tärkeään päivään.

morsiamen kauneuden hoito Massada kosmetologilla

Heleyttävää kasvohoitoa juuri ennen häitä


Mallimme Olivia kokeili espanjalaisen Massadan heleyttävää, Instant Beauty -kasvohoitoa kauneushoitola Delooksissa Helsingissä. Massada-sarjan ideologia on valmistaa luonnon parhaista raaka-aineista bioteknologian avulla mahdollisimman turvallisia ja tehokkaita tuotteita. Sarjan tuotteet valmistetaan omassa laboratoriossa Espanjan Pamplonassa.

Hoidon kulku

Silmämeikki puhdistetaan Bio Cellular Botanic Eye Make Up Removerilla ja kasvot ja kaula sekä decolleten iho Sensitive Milk -puhdistusmaidolla. Tämän jälkeen iho kuivataan ja iholle levitetään jugurttia ja helmipuuteria sisältävää hellävaraista Pearl Perfection Pearl & Yoghurt - kuorintageeliä.
 
Kuorintageeliä hierotaan iholle parin minuutin ajan keskittyen erityisesti pieniin ryppyihin tai epätasaisuuksiin. Kuorinta poistetaan iholta lämpimillä pyyhkeillä. Tämän jälkeen iho virkistetään suihkutettavalla Whitening Purifying tonic -kasvovedellä.

Kasvoveden jälkeen iholle levitetään kirkastava seerumi Pearl Perfection Brightening Serum ja tehdään Ecoa Method -hieronta, joka on Massadan oma hierontarituaali. Se koostuu sekä ihoa stimuloivista nopeista, ”nipistelevistä”, silottavista ja aaltomaisista nesteitä poistavista liikkeistä. Hieronnan ansiosta kasvojen ilme on rentoutunut ja kiinteytynyt.
 
Hieronnan jälkeen kasvoille levitetään Bio Facial Instant Beauty -harsonaamio, joka tekee ihosta tasaisen värisen, kosteutetun ja kuulaan. Naamion vaikutusajalla hierotaan kädet ja käsivarret heleyttävällä Yoghurt & Pearls Mousse -vartalovoiteella.

Loppuvoiteeksi laitetaan kosteutta ja ihon hehkua esille tuova Pearl Perfection Hydrotensile Cream tai aikuisemmalle iholle Massmed Dna Nature Multi-Action Supreme Cream -monitehovoide.
 
Malli-Olivian iho oli hoidon jälkeen silminnähden paremmassa kunnossa ja upeasti hehkuva. Meikki levittyi vaivatta ja pysyi hyvin. Dna-voide takasi, että kosteutta riitti pitkin kuvauspäivän. Myös vartalovoide lisäsi hienosti ihon hehkua, joka näkyy hyvin kuvissa.

Massada Instant Beauty Pearl Perfection hoito pakkaukset

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MASSADA

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus