Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääpuku

Haluatko koko liikkeen yksityiseen käyttöösi morsiuspuvun sovitusta varten?

Haluatko koko liikkeen yksityiseen käyttöösi morsiuspuvun sovitukseen? Varaa Private-sovitus!

Oletko aina haaveillut morsiuspuvun sovituksesta, jossa saisit olla täysin rauhassa, privaatisti, ainoastaan sinun läheistesi kanssa?  Koko liike olisi täysin teidän käytössänne ja paikalla ei olisi ketään ulkopuolista?

Huikeaa ajatusleikkiä, eikö totta? Iloksesi voin kertoa, että tämäkin on täysin mahdollista Morsiusateljee Katariinassa!

Morsiuspuvun hankkiminen on useimmille morsiamille jännittävin ja mieluisin osa hääjärjestelyjä. Hetki on ainutkertainen ja osa matkaa kohti hääpäivää.

Privaatti-sovituksessa sinun ei tarvitse miettiä muita asiakkaita, puhelimen pirinää kesken sovituksen tai mitään, joka häiritsisi uniikkia tilannetta. Myöskään mitään etukäteisjärjestelyjä sinun ei tarvitse tehdä, hoidamme kaiken sinun puolestasi. Järjestelyt kuuluvat luonnollisesti 50 €:n hintaan erikoissovituksesta, jonka kuitenkin saat takaisin täysimääräisenä vähennyksenä morsiuspukusi ostosta!

Ainoa mitä sinun tulee tehdä, on koota ne henkilöt mukaasi, joiden toivot olevan tapahtumassa läsnä. Seurueen koko voi olla sinun toiveistasi riippuen yhteensä 1-5 henkilöä.

Haluatko koko liikkeen yksityiseen käyttöösi morsiuspuvun sovitukseen? Varaa Private-sovitus!

Privaatti-sovituksessa mihinkään ei ole kiire!

Kun olet varannut Private-sovitusillan, koko salonkimme ja asiakaspalvelijamme ovat täysin teidän käytettävissänne. Sovituksessa mukana sinua auttamassa on aina liikkeestämme vaatesuunnittelija, joka auttaa pukujen päälle pukemisessa ja täydellisen puvun löytämisessä.  Seurueesi voi nauttia täysin tunnelmasta, jonka sinä olet heille järjestänyt.

Privaatti-sovitusillassa, sinun ystäväsi, sovitustilanteeseen mukaan kutsutut henkilöt, huomioidaan sovituksen kulussa. Ystävillesi tarjoillaan pieniä herkkuja ja voitte myös kilistellä kuplivaa sovituksen lomassa. Privaatti-sovituksestasi jää myös läheisillesi mieleenpainuva hetki, ja he tuntevat olevansa etuoikeutettuja elämässäsi.

Privaatti-sovitus järjestetään aina illalla klo 18-20, eli aikaa sovitukselle on myös tuplasti enemmän kuin normaali ajanvarauksella.  Tämä tarkoittaa myös sitä, että koko paketti asusteita kuten huntua ja hiuskoristetta myöten saadaan katsottua rauhassa unelmiesi pukuun yhdellä kertaa. Mihinkään ei siis ole kiire!

Aikaa jää myös runsaasti yhteisiin valokuviin ainutlaatuisesta tilanteesta, jotka säilyvät muistona teillä kaikilla läpi elämän.

Haluatko koko liikkeen yksityiseen käyttöösi morsiuspuvun sovitukseen? Varaa Private-sovitus!

Muokattu: 14.11.2017

Syvenny teemoihin:

Lue lisää samasta aiheesta

Onko halter neck -kaula-aukko hitti vai huti häämuodissa 2025?

Häämuotisuunnittelijat olivat olleet luovia halter-kaula-aukkoineen Barcelonan Bridal Fashion Weekil...

Häämuodissa 2025 hehkuu rakkaus kukkiin

Intohimo romanttisista kukista hääpuvuissa ei ota laantuakseen häämuodissa! Eturivin hääpukusuunnitt...

Wow mitä glitteriä ja säihkettä on tulossa häämekkoihin 2025

Barcelonan Bridal Fashion Weekillä nähtiin, että kevään ja kesän 2025 häämekkoihin on luvassa kimall...

Once in a lifetime -häämekot trendaavat häämuodissa 2025

Hapsut ja höyhenet, glitterhansikkaat, glitternauhat hiuksissa ja discopallo. Morsian saa pukeutua e...

Miten hääpuku napitetaan? Katso videolta pukeutumisohjeet

Hääpuvun pukeminen ja napittaminen ei ole kaasolle helppoa, jos aiempaa kokemusta ei ole. Häät.fin o...

Upeat alusvaatteet ovat itsevarman ja sädehtivän morsiamen valttikortti, Ida alusasuliike Deva Lingeriestä tietää

Unelmien hääpuku huutaa tuekseen upeita, oikeanlaisia ja oikeankokoisia alusvaatteita. Kun panostaa ...

| Mainos: Deva Lingerie

Upeat alusvaatteet ovat itsevarman ja sädehtivän morsiamen valttikortti, Ida alusasuliike Deva Lingeriestä tietää

Unelmien hääpuku huutaa tuekseen upeita, oikeanlaisia ja oikeankokoisia alusvaatteita. Kun panostaa jopa tuhansia euroja mekkoon tai pukuun, kannattaa budjettiin lohkaista jo heti alussa siivu alusvaatteille. Ja olla niiden kanssa ajoissa.

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Alusvaatteet hääpuvun alle

– Alusvaatehankintaa ei saisi jättää viimeisille viikoille ennen häitä. Silloin voi käydä niin, että sitä täydellistä vaihtoehtoa ei vain enää löydy, tietää Alusasuliike Deva Lingerien omistaja Ida Aaltonen.

Ida on auttanut morsiamia vuosikaudet löytämään omalle vartalolle ja valitulle puvulle oikeat, asua tukevat alusvaatteet. Ei ole nimittäin ihan sama mitä ihoa vasten pukee, sillä juuri tuo ensimmäinen vaatekerros antaa pohjan ensinnäkin kaikelle muulle vaatetukselle, mutta ehdottomasti myös sille, että tuntee olonsa upeaksi, itsevarmaksi ja hillittömän sädehtiväksi!

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Uniikkia palvelua alusasuliikkeessä

Täydellisin ajoitus suunnata alusvaateostoksille on silloin, kun hääpäivän asu on juuri valittu. Sovitustilanteessa kannattaa ottaa mekosta kuvia itsensä päällä ja erityisesti vielä yksityiskohtakuvia niistä paikoista, joissa on vaikka syvään uurrettu linja tai jotain muuta erityistä.

– Kuvien avulla ja morsianta jututtamalla pystyn ajoissa valitsemaan juuri hänelle sopivat alusvaatteet, Ida vinkkaa.

Ida rakastaa palvella morsianasiakkaita, sillä moni on elämänsä ensimmäistä kertaa alan erikoisliikkeessä. Moni hämmästyy positiivisesti valikoimasta ja sen määrästä. Idalla on myös mieletön, vuosien tuoman kokemuksen myötä, taito lukea asiakasta kuin asiakasta heti ensihetkestä lähtien.

– Juttelemme sovituksen aikana niin häistä kuin morsiamen omasta tyylistäkin. Saan näistä paljon tärkeää tietoa siitä, mikä sopii ja toimii juuri hänelle.

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Alusvaatteiden valintaan vaikuttavat muun muassa hääpuvun materiaali ja leikkaukset. Mitä tukevampi ja muotoilevampi itse puku on, sitä vähemmän tarvitaan alusvaatteilta näitä ominaisuuksia.

– Liian muotoilevat alusvaatteet saavat olon tukalaksi ja esimerkiksi perusjutut kuten vessassa käyminen ja syöminen osoittautuvat hankaliksi, Ida muistuttaa.

Ammattilainen osaa ottaa kaikki sellaiset yksityiskohdat huomioon, joita itse ei tulisi välttämättä edes ajatelleeksi.

– Kun alusvaatteet on valittu ajoissa, saa morsian ne mukaansa seuraaviin sovituksiin. Näin mahdolliset muokkaukset on helppo tehdä, kun kokonaisuus on jo valmiina, Ida tietää.

Hääpäivän alusvaatteet ovat sekä kauniita että huolettomia. Samalla sovituksella voi valita hääyötä varten oman erityisen setin ja mätsätä sen esimerkiksi jatkomekon kanssa sopivaksi. Deva Lingerien kivijalkaliike sijaitsee Porissa ja puodilla on myös kattava verkkokauppa. Herkulliseen valikoimaan kuuluvat myös uima-asut, joista löytyy häämatkalle takuuvarmasti täydellinen setti, honeymoonin alusvaatteista puhumattakaan.

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Deva Lingerieen ovat tervetulleita ehdottomasti myös hääseurueet. Kaasojen kanssa yhdessä pidetty yksityinen ja henkilökohtainen sovitusilta mielettömän ihanien alusvaatteiden parissa on mahtava kokemus. Devaan voi saapua pienen seurueen kanssa ilman ajanvarausta, mutta liikkeestä voi myös varata henkilökohtaisen sovituksen sekä isolle että pienelle seurueelle.

– Suosittua on ollut myös polttariporukoiden vierailu meillä. Morsian on saanut polttareissaan valita pitsiunelmat esimerkiksi hääyötä tai häämatkaa varten, Ida kertoo.

Deva Lingerie putiikki

devalingerie.fi

Yrjönkatu 22 /BEPOP
28100 Pori
ARK 10-17 LA 10-14

Teksti: Tanja Hakala
Kuvat: Deva Lingerie ja Jasmin Jenkins Sminmedia

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 7.6.2024

Etsi häämekkoa

Amelie Bridal

40024 – SaYes-mallisto

Amèlie Bridalin SaYes-malliston 400124 on klassinen kapea A-linjainen hääpuku.

Heidi Tuisku

Nora

Heidi Tuiskun moderni prinsessahääpuku, jossa muhkeat off-shoulder-olkaimet. Saatavilla viidestä eri kankaasta, osasta saatavilla myös muita värejä.