Haluatko koko liikkeen yksityiseen käyttöösi morsiuspuvun sovitusta varten?

Haluatko koko liikkeen yksityiseen käyttöösi morsiuspuvun sovitukseen? Varaa Private-sovitus!

Oletko aina haaveillut morsiuspuvun sovituksesta, jossa saisit olla täysin rauhassa, privaatisti, ainoastaan sinun läheistesi kanssa?  Koko liike olisi täysin teidän käytössänne ja paikalla ei olisi ketään ulkopuolista?

Huikeaa ajatusleikkiä, eikö totta? Iloksesi voin kertoa, että tämäkin on täysin mahdollista Morsiusateljee Katariinassa!

Morsiuspuvun hankkiminen on useimmille morsiamille jännittävin ja mieluisin osa hääjärjestelyjä. Hetki on ainutkertainen ja osa matkaa kohti hääpäivää.

Privaatti-sovituksessa sinun ei tarvitse miettiä muita asiakkaita, puhelimen pirinää kesken sovituksen tai mitään, joka häiritsisi uniikkia tilannetta. Myöskään mitään etukäteisjärjestelyjä sinun ei tarvitse tehdä, hoidamme kaiken sinun puolestasi. Järjestelyt kuuluvat luonnollisesti 50 €:n hintaan erikoissovituksesta, jonka kuitenkin saat takaisin täysimääräisenä vähennyksenä morsiuspukusi ostosta!

Ainoa mitä sinun tulee tehdä, on koota ne henkilöt mukaasi, joiden toivot olevan tapahtumassa läsnä. Seurueen koko voi olla sinun toiveistasi riippuen yhteensä 1-5 henkilöä.

Haluatko koko liikkeen yksityiseen käyttöösi morsiuspuvun sovitukseen? Varaa Private-sovitus!

Privaatti-sovituksessa mihinkään ei ole kiire!

Kun olet varannut Private-sovitusillan, koko salonkimme ja asiakaspalvelijamme ovat täysin teidän käytettävissänne. Sovituksessa mukana sinua auttamassa on aina liikkeestämme vaatesuunnittelija, joka auttaa pukujen päälle pukemisessa ja täydellisen puvun löytämisessä.  Seurueesi voi nauttia täysin tunnelmasta, jonka sinä olet heille järjestänyt.

Privaatti-sovitusillassa, sinun ystäväsi, sovitustilanteeseen mukaan kutsutut henkilöt, huomioidaan sovituksen kulussa. Ystävillesi tarjoillaan pieniä herkkuja ja voitte myös kilistellä kuplivaa sovituksen lomassa. Privaatti-sovituksestasi jää myös läheisillesi mieleenpainuva hetki, ja he tuntevat olevansa etuoikeutettuja elämässäsi.

Privaatti-sovitus järjestetään aina illalla klo 18-20, eli aikaa sovitukselle on myös tuplasti enemmän kuin normaali ajanvarauksella.  Tämä tarkoittaa myös sitä, että koko paketti asusteita kuten huntua ja hiuskoristetta myöten saadaan katsottua rauhassa unelmiesi pukuun yhdellä kertaa. Mihinkään ei siis ole kiire!

Aikaa jää myös runsaasti yhteisiin valokuviin ainutlaatuisesta tilanteesta, jotka säilyvät muistona teillä kaikilla läpi elämän.

Haluatko koko liikkeen yksityiseen käyttöösi morsiuspuvun sovitukseen? Varaa Private-sovitus!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut