Häitä päin -hääopas - Kaikki häiden järjestämiseen

Häitä päin -hääopas - Kaikki häiden järjestämiseen

Askarruttaako hääjuhlan organisointi, hääetiketti tai ylipäänsä se, missä välissä kaikki asiat saadaan hoidettua? Mennään naimisiin -lehden julkaisema uutuuskirja Häitä päin on vastaus kaikkiin morsiamen kysymyksiin.

Pidä hääjärjestelyt hallinnassa

Paikkavaraukset, puvut, kukat, koristeet, juomat, kyydit… Häihin liittyy tuhat ja yksi asiaa, joiden kaikkien muistaminen, ja ylipäänsä hoksaaminen on hankalaa, varsinkin jos pari on asialla ensimmäistä kertaa. Häitä päin -opas on rakennettu kronologisesti niin, että se johdattaa hääparin kaikkien järjestelyjen läpi vaihe vaiheelta, mitään unohtamatta.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Kokemuksemme mukaan aikataulutus on yksi hääparin tärkeimmistä tehtävistä. Kun häät on huolellisesti suunniteltu, ei loppumetreillä synny paniikkia tekemättömistä asioista. Esimerkiksi monelle morsiamelle tulee yllätyksenä, että hääpuvun etsintä todella kannattaa aloittaa jo vuosi ennen hääpäivää. Häitä päin -oppaassa on selkeät aikataulut ja tehtävälistat, joita seuraamalla et vahingossa jätä mitään viime tippaan.

Häitä päin -hääopas - Kaikki häiden järjestämiseen

Ota haltuun häätavat ja etiketti

Naimisiin menoon liittyy paljon perinteitä ja tapoja, joiden noudattaminen on joillekin pareille tärkeämpää kuin toisille. Kuuluitpa sitten traditionvaalijiin tai rentoihin uudistajiin, on kuitenkin hyödyllistä tietää, mistä mikäkin tapa on saanut alkunsa. Tapojen ja etiketin tuntemisesta on hyötyä myös juhlaan saapuville vieraille. Häitä päin -oppaassa pohditaan muun muassa kirkkovihkimisen perinteitä sekä kaasojen ja bestmanien tehtäviä.

Löydä oikeat yritykset

Muista, ettet ole yksin. Tämä tieto lohduttaa useita häästressin uuvuttamia morsiamia. Häiden järjestäminen on iso urakka, mutta on olemassa liuta ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperimmässäkään paikassa. Kuten me. Olemme keränneet Häitä päin -oppaaseen parhaimmat neuvomme ja vinkkimme, sekä osaamme ohjata morsiamen apujoukkoineen juuri oikeiden asiantuntijoiden luokse.

Tallenna omat ideasi

Häitä päin -opas on tarkoitettu mukana kannettavaksi käsikirjaksi, johon voit kirjoittaa omia ideoitasi ja ajatuksiasi matkan varrelta. Olemme jättäneet kirjaan paljon tilaa muistiinpanoja varten. Opas on kuin häälahja sinulle itsellesi, sillä kirjan muistoihin ja hääjärjestelyjen tunnelmaan on hauska palata vielä vuosien jälkeenkin.

Häitä päin -hääopas - Kaikki häiden järjestämiseen

Vinkki! Häitä päin on erinomainen kihlajaislahja tulevalle morsiamelle!

TÄMÄ ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Jaa juttu