Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häiden iltapala tarjoillaan vastuullisesti ylistäen ruokaa

Duni Amazonica ympäristöystävällinen kertakäyttöastia

Kuva Atte Tanner Photography

Modernisti muotoillut Dunin kertakäyttöiset Amazonica-astiat tuovat kaivattua helppoutta häiden iltapalan tarjoiluun tai rentoihin kattauksiin vaikka luonnon helmassa ympäristötietoisuudesta tikimättä.

Amazonica-astiat on valmistettu bagassista, joka on ruokosokerin tuotannossa syntyvä ylijäämäbiomateriaali. Bagassi on hieno esimerkki hukkamateriaalin uusiokäytöstä, sillä kompostoituna se maatuu jo muutamassa viikossa.

Ruotsalainen suunnittelijaduo Bernadotte & Kylberg on suunnitellut Amazonica-malliston leiikisät ja ajattomat tuotteet amazoninjättilumpeen innottamana.

Duni Amazonica ympäristöystävällinen kertakäyttöastia

Kuva Atte Tanner Photography

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE SUUREMPANA!

Amazonica-mallistoon kuuluu astioiden lisäksi lautasliinat, jotka on valmistettu kompostoitavasta FSC®-sertifioidusta materiaalista, ja kauniisti tasapainotetut aterimet. Kaikki aterimet on valmistettu CPLA-muovista. Valmistettu 100-prosenttisesti kasvipohjaisista materiaaleista, nämä biohajoavat tuotteet kestävät jopa 100 °C:n lämpötiloja.

Muokattu: 29.10.2018