Häävuotesi ensimmäinen häälehti käsissäsi ihan kohta!

Pian ilmestyy sinun häävuotesi ensimmäinen häälehti! Häät-lehti on tulvillaan sekä hurmaavaa menneen ajan inspiraatiota että uusia raikkaita ideoita teidän häihinne.

Rakkauden puutarha -teemainen Häät-lehti ilmestyy 11.10.2017

Kaunis lehti sohvapöydällänne on aina käsillä ja muistuttaa teitä lempeästi lähestyvästä juhlapäivästä, ja häiden jälkeen sen voi tallettaa kirjahyllyssä yhtenä muistona omasta häävuodesta.

Häät-toimituksessa aloitimme ahkeroinnin teidän häävuotenne parissa toden teolla jo maaliskuussa. Siitä lähtien olemme keränneet ideoita ja inspiraatiota kaikkialta ympäriltämme, käyneet alan messuilla ja suodattaneet ja jalostaneet netin ylitsevuotavaa ideatulvaa suomalaisiin häihin sopiviksi kokonaisuuksiksi. Tuskin maltamme enää odottaa, että pääsemme paljastamaan sinulle kaiken tulevissa Häät-lehden numeroissa.

Nyt on sinun häävuotesi

Sinun unohtumaton häävuotesi on nyt alkanut, jos olet suunnittelemassa häitä vuodelle 2018. Onneksi olkoon!

Edessäsi on paljon ihania, joskus ehkä tuskaisiakin, hetkiä häiden järjestelyjen parissa. Muista sekä ihanuuden että stressin hetkellä pitäkää aina päällimmäisenä mielessä, miksi juuri te kaksi haluatte sanoa toisillenne tahdon. Ja ottakaa ilo irti jokaisesta romantiikan sävyttämästä päivästä aina hääpäivään asti!

Terveisiä 24/7-häähumun keskeltä!

Sari

päätoimittaja, Häät-lehti ja Häät.fi
sari.yli-salomaki@editus.fi

P.S. Muista lähettää minulle palautetta Häät-lehden ja Häät.fin sisällöstä sekä toiveita tuleviksi aiheiksi! Olen aina iloinen ja innoissani kaikista ruusuista ja risuista, sillä niiden avulla voimme kehittää sisällöstä entistä parempaan suuntaan.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti