Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häätyyliin sävyä ja loistetta eleganteilla koruilla

Salvatore Plata zirkoniat ja rodoniitti koru 20-luku

Kuva Nina Röntynen / Ninka Photography

Olivia-morsiamen 20-luvun lookiin sopivat upeasti Salvatore Platan korvakorut, jossa mm. rodoniitista valmistettu näyttävä kivi.

Kun haluat olla klassisella tavalla tyylikäs morsian, mutta samalla lisätä häälookiisi modernimman kosketuksen, espanjalainen Salvatore Platan korumallisto saattaa olla täydellinen valinta sinulle. Salvatore Plata tuo Suomeen uutta näkemystä värikkäiden korujen maailmasta.


Salvatore Platan korut ovat tyylikkäitä hopeakoruja, joiden kivet on käsin istutettuja. Salvatore Plata -koruissa käytetään sekä aitoja että synteettisiä kiviä, joten korujen hinta ei huimaa päätä. Näitä värikkäitä koruja valmistetaan mm. zirkoneista ja värjätystä kristallista.

Salvatore Plata -korujen upean muotoilun kruunaavat ihastuttavat ja rohkeatkin väriyhdistelmät. Korumallistoissa on muodin virtauksia seuraava persoonallinen tyyli. Mallistosta löytyvät hopean, keltakullan ja ruusukullan sävyisiä koruja.

Häät-lehden muotijuttuun valittiin Great Gatsby -henkisiä näyttäviä ja värikkäitä koruja Salvatore Plata -mallistosta. Syvää sinistä sävyä hohtavat kristallikorvakorut tuovat tyyliin syvyyttä. Sinikiviset korvakorut puolestaan antavat kontrastia kullan tai ruusukullan kanssa yhdistettynä.

KATSO TUOTETIEDOT JA KUVAT SUUREMPINA  KLIKKAAMALLA


Työryhmä

TYYLI Nina Röntynen ja Sari Yli-Salomäki
KUVAT Nina Röntynen, Ninka Photography
MORSIUSKIMPUT Piilola.fi
KUVAUSPAIKKA Hotel Haven, Helsinki
MALLI Olivia, Model Point
KAMPAUS JA MEIKKI Auli Tuomaala, Hyvinvointikeskus Louise

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VERITA JEWEL

Muokattu: 12.4.2024