Häätuoksuna valkoisten kukkien juhlaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häätuoksuna valkoisten kukkien juhlaa

Oscar De La Rent Bella Blanca häätuoksu

Tuoksut herättävät aina erittäin voimakkaita muistoja. Tämän vuoksi häätuoksun huolellinen valinta hääpäiväksi on erityisen tärkeää, sillä pelkkä nuuhkaisu tuo vuosienkin jälkeen mieleen ikimuistoisen hääpäivän yksityiskohtia.

Oscar de la Renta -tuoksuluomukset ovat aina saaneet inspiraationsa suunnittelijan intohimosta kukkia kohtaan ja ovat todiste todellisesta kauneudesta: täydellisyyttä jokaisessa yksityiskohdassa, visio puhtaasta viehkeydestä, kuin oodi naisellisuudelle.

Oscar de la Renta Bella Blanca -tuoksu on kunnianosoitus ikonista amerikkalaista muotia ja rakkautta puutarhan valkoisia kukkia kohtaan.


Taiteilija Eloise Corr Danch loi huikeita valkoisia paperkukkia Oscar de la Renta Bella Blanca -uutuustuoksua varten.

Oscar de la Renta Bella Blanca -pullo ja pakkaus

Bella Blanca -pullo on kauttaaltaan täynnä kolmiulotteisia valkoisia kukkia. Ne kehystävät kultaisen laatan, johon on kaiverrettu tuoksun nimi. Muotitalon tunnetulla tarkkuudella luotu pullo, joka imitoi loisteliasta iltapukua. Ulkopakkauksen kohokuvioidut kukat toistavat pullon koristeellisuutta.

Oscar De La Renta Bella Blanca pakkaus

Bella Blanca -tuoksun päärynän makeus sulautuu valkoisten kukkien upeaan tuulahdukseen. Lempeät vivahteet raikkaan vihreista lehdistä ja kielon kukista yhtyvät appelsiininkukan ja tuberosan harmoniaan. Santelipuun ja saksankurjenmiekan nuotit yhdistettynä myskeihin antavat pitkäkestoisen ja lämpimän pohjatuoksun.

Oscar de la Renta Bella Blanca -tuoksun löydät mm.  Stockmannilta!

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä OSCAR DE LA RENTA

Muokattu: 16.4.2018