Häät pääkaupungin sykkeessä Blomstedt-salissa

Sokos Solo Hotel Helsinki Blomstedt-sali

Nostalgiaa, arvokkuutta ja kauneutta taitavasti yhdistelevässä Blomstedt-salissa järjestetään häät täyden palvelun pakettina tai itselle sopivasti räätälöitynä ammattilaisten käsissä.

Omalla yksityisellä sisäänkäynnillä varustettu noin 80 hengen juhlatila sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Solo Sokos Hotel Helsingin yhteydessä. Tällaista paikkaa on todella kaivattu!

Ihanan uniikit juhlat

Keväällä 2022 avatussa Blomstedt-salissa kaikki on hiottu kuntoon viimeisintä tekniikkaa myöten. Kaksi suurta valkokangasta ja äänentoistovalmiudet helpottavat järjestelyitä huomattavasti.

Pyöreisiin tai pitkiin pöytiin mahtuu istumaan 84 vierasta, ja tilaan kuuluu myös erillinen lounge baareineen, jonne voi kattaa esimerkiksi cocktail-tilaisuuden juomat.

– Teemme kaiken alusta loppuun kattavan ja tarkasti valitun yhteistyöverkostomme kanssa. Hääpari saa ehdottomasti myös tuoda omat esiintyjät ja esimerkiksi hääkakun sekä somisteet mukanaan. Kaikki on sovittavissa ja jokainen hääjuhlahan on aina uniikki, ravintolapäällikkö Laura Lindberg toteaa

Solo Sokos Hotel Helsinki baari

Ajattoman kaunista

Blomstedt on juuri sopivan näyttävä, ja täällä saa muuten myös upeita potrettikuvia ennen juhlaa. Salin sisustus on tyylikkään ajaton henkien myös historiaa, sillä tilassa on toiminut aikanaan pankkisali.

Kirjastofiilistä huokuva seinä, upeat valaisimet, marmoriseinä ja tilaa kauniisti akustoiva kokolattiamatto luovat yhdessä kutsuvan kokonaisuuden. Kukkien ja kauniin kattauksen kanssa tila ei juuri muuta somistusta kaipaa.

– Me laitamme kaiken salissa juuri kuten pari haluaa tai he voivat olla halutessaan itse somistamassa tilaa. Blomstedtissa upeinta on se, että tila on täysin omassa rauhassaan yksityisen sisäänkäynnin ansiosta, Laura mainitsee.

Täydellinen makupaletti

Upean sisustuksen lisäksi vaikutuksen tekee juhlissa tarjoiltava ruoka. Miltä maistuisi esimerkiksi laavakivigrillatut kasvikset, tsatsiki ja pistou-paahdettu merilohi? Hääpari voi valita pöytiin tarjoiltavan illallisen tai buffetruokailun.

Menuvaihtoehdot on tarkasti suunniteltu ja ovat toki aina räätälöitävissä. Ruokaelämyksiin kuuluvat tietysti myös suussa sulava jälkiruoka ja suolaisen nälän taltuttava yöruoka.

– Teen mielelläni ehdotuksen menusta, jonka sitten katsomme hääparin kanssa kuntoon, Solo Sokos Hotel Helsingin keittiöpäällikkö Jonna Lukkarinen muistuttaa.

Sokos Solo Hotel Helsinki hotellihuone Suite

Koko viikonloppu hääkuplassa

Juhlakuplaan voi astua jo häitä edeltävänä päivänä, jos päättää majoittua hotellissa. Solo Up -huoneen näkymät ovat mielettömät, ja saunallinen Junior Suite pitää huolen ripauksesta luksusta.

Hääyöksi varataan tietysti ihastuttava Helsinki Suite. Juhlapäivän siirtymisiinkään ei näin ollen tarvitse varata paljon aikaa, riippuen vihkipaikasta. Aivan vieressä sijaitsee esimerkiksi Helsingin Tuomiokirkko.

Blomstedtissa voi tanssia aamuyöhön asti huoletta, ja juhlavieraatkin voivat majoittua hotellissa. Hääparia ilahduttaa seuraavan päivän huoneaamiainen ja pullo kuohuvaa. Vaihtoehtoisesti yöpymään jääneiden läheisten kanssa voi nauttia hitaan aamupalan yksityisessä kirjastotilassa. Ja mikä ettei häähumua jatkaisi vielä jäämällä sviittiin yhdeksi yöksi ottamaan aivan rennosti rakkaansa kanssa.

 

Teksti Tanja Hakala

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ. yhteistyössä SOKOS SOLO HOTEL HELSINKI

 

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2023.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valintaHääyö