Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääpaikka

Häät pääkaupungin sykkeessä Blomstedt-salissa

Sokos Solo Hotel Helsinki Blomstedt-sali

Nostalgiaa, arvokkuutta ja kauneutta taitavasti yhdistelevässä Blomstedt-salissa järjestetään häät täyden palvelun pakettina tai itselle sopivasti räätälöitynä ammattilaisten käsissä.

Omalla yksityisellä sisäänkäynnillä varustettu noin 80 hengen juhlatila sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Solo Sokos Hotel Helsingin yhteydessä. Tällaista paikkaa on todella kaivattu!

Ihanan uniikit juhlat

Keväällä 2022 avatussa Blomstedt-salissa kaikki on hiottu kuntoon viimeisintä tekniikkaa myöten. Kaksi suurta valkokangasta ja äänentoistovalmiudet helpottavat järjestelyitä huomattavasti.

Pyöreisiin tai pitkiin pöytiin mahtuu istumaan 84 vierasta, ja tilaan kuuluu myös erillinen lounge baareineen, jonne voi kattaa esimerkiksi cocktail-tilaisuuden juomat.

– Teemme kaiken alusta loppuun kattavan ja tarkasti valitun yhteistyöverkostomme kanssa. Hääpari saa ehdottomasti myös tuoda omat esiintyjät ja esimerkiksi hääkakun sekä somisteet mukanaan. Kaikki on sovittavissa ja jokainen hääjuhlahan on aina uniikki, ravintolapäällikkö Laura Lindberg toteaa

Solo Sokos Hotel Helsinki baari

Ajattoman kaunista

Blomstedt on juuri sopivan näyttävä, ja täällä saa muuten myös upeita potrettikuvia ennen juhlaa. Salin sisustus on tyylikkään ajaton henkien myös historiaa, sillä tilassa on toiminut aikanaan pankkisali.

Kirjastofiilistä huokuva seinä, upeat valaisimet, marmoriseinä ja tilaa kauniisti akustoiva kokolattiamatto luovat yhdessä kutsuvan kokonaisuuden. Kukkien ja kauniin kattauksen kanssa tila ei juuri muuta somistusta kaipaa.

– Me laitamme kaiken salissa juuri kuten pari haluaa tai he voivat olla halutessaan itse somistamassa tilaa. Blomstedtissa upeinta on se, että tila on täysin omassa rauhassaan yksityisen sisäänkäynnin ansiosta, Laura mainitsee.

Täydellinen makupaletti

Upean sisustuksen lisäksi vaikutuksen tekee juhlissa tarjoiltava ruoka. Miltä maistuisi esimerkiksi laavakivigrillatut kasvikset, tsatsiki ja pistou-paahdettu merilohi? Hääpari voi valita pöytiin tarjoiltavan illallisen tai buffetruokailun.

Menuvaihtoehdot on tarkasti suunniteltu ja ovat toki aina räätälöitävissä. Ruokaelämyksiin kuuluvat tietysti myös suussa sulava jälkiruoka ja suolaisen nälän taltuttava yöruoka.

– Teen mielelläni ehdotuksen menusta, jonka sitten katsomme hääparin kanssa kuntoon, Solo Sokos Hotel Helsingin keittiöpäällikkö Jonna Lukkarinen muistuttaa.

Sokos Solo Hotel Helsinki hotellihuone Suite

Koko viikonloppu hääkuplassa

Juhlakuplaan voi astua jo häitä edeltävänä päivänä, jos päättää majoittua hotellissa. Solo Up -huoneen näkymät ovat mielettömät, ja saunallinen Junior Suite pitää huolen ripauksesta luksusta.

Hääyöksi varataan tietysti ihastuttava Helsinki Suite. Juhlapäivän siirtymisiinkään ei näin ollen tarvitse varata paljon aikaa, riippuen vihkipaikasta. Aivan vieressä sijaitsee esimerkiksi Helsingin Tuomiokirkko.

Blomstedtissa voi tanssia aamuyöhön asti huoletta, ja juhlavieraatkin voivat majoittua hotellissa. Hääparia ilahduttaa seuraavan päivän huoneaamiainen ja pullo kuohuvaa. Vaihtoehtoisesti yöpymään jääneiden läheisten kanssa voi nauttia hitaan aamupalan yksityisessä kirjastotilassa. Ja mikä ettei häähumua jatkaisi vielä jäämällä sviittiin yhdeksi yöksi ottamaan aivan rennosti rakkaansa kanssa.

 

Teksti Tanja Hakala

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ. yhteistyössä SOKOS SOLO HOTEL HELSINKI

 

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2023.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 25.1.2023

Syvenny teemoihin:

Lue lisää samasta aiheesta

Häät ulkona - kahdeksan vinkkiä telttahäihin

Ulkona juhlittavissa häissä on monta erityispiirrettä, joita ei sisätiloissa juhliessa tarvitse edes...

Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!

Onko Tytyrin Elämyskaivos Suomen uniikein hääpaikka? Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydess...

Järjestetään yhdessä unohtumattomat häät Kalastajatorpalla

Suunnittelet sitten isoja hääjuhlia tai intiimimpää tilaisuutta läheistesi kesken, tiedämme, kuinka ...

Ylläsjärven maagisten hääunelmien toteuttajat – anna Lapin taikojen tehdä tehtävänsä

Ystävysten omistama boutique-hotelli Aurora Estate hemmottelee vieraansa päästä varpaisiin. Täa...

Miten valita täydellinen juhlatila häihin? Kysy nämä kysymykset häätilalta!

Sopivaa häätilaa etsiessä kannattaa jo heti alussa ottaa tiettyjä asioita huomioon. Näin helpotat mu...

Krapi tekee hääunelmista totta – timanttinen valttikortti takaa stressittömät juhlat

Juhlahovimestari Karoliina Helenius tiimeineen tietää mitä tekee. Lukuisia häitä järjestäneellä Karo...

Mainos: Visit Lohja

Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!

Tytyrin Elämyskaivos juhlapöytä

Onko Tytyrin Elämyskaivos Suomen uniikein hääpaikka? Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydessä maan alla?

Hääjuhlien järjestäminen on yksi elämän suurimmista tapahtumista, ja monilla hääpareilla on visio unelmahäistään jo pitkään ennen suuren päivän saapumista. Haluaisitko kuitenkin ravistella hieman tätä visiota?

Tytyrin Elämyskaivos sali

Kaikkea muuta kuin tavalliset ja helposti unohdettavat häät

Hääjuhlien avainelementti on kiistatta ainutlaatuinen ja mieleenpainuva ympäristö. Lähes 100 metrin syvyydessä maan alla sijaitseva Tytyrin Elämyskaivos tarjoaa kaikkea muuta kuin tavallisen ja helposti unohdettavan miljöön.

Maanalaiset tilat luovat tunnelmallisen ja mystisen ilmapiirin, joka erottuu varmuudella perinteisistä juhlapaikoista. Kaivos symboloi vahvasti kestävää rakkautta tehden siitä myös symbolisesti täydellisen paikan hääjuhlille.

Lisäksi, hääjuhlien vieraat voivat hyödyntää kaivoksen kokonaistarjontaa sillä kaivoksessa on juhlatilan ohella upea taidegalleria, kaivoshistoriallinen näyttely sekä jännittävä lapsiperheille suunnattu teemaluola.

Upea kuvauksellinen miljöö

Kuvittele siis kuinka hääpari sanoo tahdon erittäin kuvauksellisen ja jylhän kallioseinämän tai tippukivien edessä samalla kun häävieraista pienemmät seikkailevat jännittävässä peikkoluolassa.

Tunnelmallinen valaistus varmistaa, että kuvat onnistuvat ja miljöö ei varmasti unohdu yhdeltäkään häävieraalta. Juhlatilaan pääsee järjestelyiden helpottamiseksi kätevästi autolla ja muutoin lämmitetyssä juhlatilassa on kaikki juhlaan tarvittava valmiina.

Tunnelmallisesti valaistu Tytyri-Sali vanhassa kalkkikaivoksessa vain 30 minuuttia Helsingistä voisi siis olla jotain hyvin uniikkia ainutlaatuisen hääjuhlan järjestämiseksi enintään 100 hengelle.

Tytyri Elämyskaivos

Kuilukatu 42, LOHJA
044 369 1309
tourist@lohja.fi
 
Tytyri.fi

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VISIT LOHJA

Muokattu: 7.6.2024