Häät-lehti ilmestyy kahdesti vuodessa kertomaan mikä häiden maailmassa on ajankohtaista

Ainoa kotimainen morsiuslehti Häät ilmestyy paperisena joka vuosi lokakuussa ja tammikuussa. Lehti on myynnissä Lehtipisteissä ympäri Suomen noin kolme kuukautta ilmestymisestään. Lisäksi paperinen Häät-lehti on ostettavissa useilla häämessuilla ja häätapahtumissa.

Tilaa Häät-lehti digitaalisena

Silloinkin, kun Häät-lehteä ei ole Lehtipisteiden valikoimissa, digitaalinen Häät-näköislehti palvelee häitään suunnittelevia 24/7. Paperisen Häät-lehden tilaaminen ennakkoon tai ostaminen verkkokaupasta lehden ilmestyttyä ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollista.

Voit ostaa ja lukea Issuusta parin viimeisen vuoden aikana ilmestyneitä Häät-lehden numeroita edullisesti muutamalla eurolla. Issuu toimii kätevästi niin tietokoneella, tabletilla kuin kännykälläkin.

Häät-lehti on ensimmäinen suomalainen häälehtiHäät-lehti on aidosti suomalainen häälehti, joka pursuaa pakahduttavan upeita juttuja häistä ja rakkaudesta. Yli 25 vuotta ilmestynyt Häät-lehti ja vuosien myötä sen rinnalle kukoistamaan kasvanut Häät.fi toimitetaan, koodataan, kuvataan ja painetaan Suomessa. Häät-mediaperheelle on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.Häät-lehdestä ja Häät.fistä löydät ihanat häätarinat oikeista häistä, häämuodin uusimmat tuulahdukset, kimaltelevat vihkisormukset, hurmaavat hääkattaukset ja ikimuistoiset häämatkat sekä paljon muita ideoita, joiden avulla suunnittelet ja järjestät verrattomat häät helposti.

Häät-lehti on hyvittänyt lehden tuotannosta aiheutuvan hiilijalanjäljen lukijoidensa puolesta vuoden 2020 alusta lukien, jotta lukijat saavat nauttia kauniista painetusta lehdestä tai näköislehdestä hyvillä mielin ilman ilmastohäpeää.

Vuodesta 1994 asti ilmestyneen Häät-lehden ja vuodesta 2007 saakka toimineen Häät.fin avulla löydät inspiroivat uutuudet ja tiedät, mitä kaikkea häiden maailmassa on ajankohtaista juuri nyt.


Mukavia lukuhetkiä!

Häät-lehden myyntipaikat löydät Lehtipisteen sivuilta.

Katso Häät-julkaisujen valikoima Issuussa.
 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti