Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häät hurmaavassa ruukkimiljöössä

Noormarkun Klubi

Satakunnassa, Porin kupeessa, sijaitseva Ahlströmin Noormarkun ruukkialue henkii hurmaavaa historiaa. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista ja näyttävimmistä ruukkialueista. Rakennukset on pidetty arvossaan jatkuvalla kunnostamisella. Miljöötä leimaavat tyylikkyys ja kauneus sekä design, joiden vuoksi paikalle on saavuttu ulkomaita myöten vuosikausia. Alueella sijaitseva Alvar Aallon suunnittelema Villa Mairea vetää sekin turisteja.

Noormarkun Klubi

Täydelliset juhlat ammattilaisten käsissä

Häiden järjestäminen ruukkimiljöössä onnistuu vaivatta ja ilman huolta. Juhlallisessa Noormarkun Klubissa on yhtenäisessä salissa tilaa jopa sadalle hengelle. Taitava henkilökunta huolehtii hääparin niin halutessa kaikesta alusta loppuun, koristeluista alkaen.

Menu suunnitellaan tarkasti keittiömestarin kanssa, ja ravintola suosii erityisesti lähiruokaa. Riista hankitaan Ahlströmin omista metsistä, kalat nostetaan lähivesistöistä ja sienet sekä marjat tulevat nekin Satakunnasta. Ahlströmin Noormarkun ruukki on saanut kansainvälisen GreenKey-ympäristösertifikaatin ja on vastuullinen juhlakohde.

Noormarkun Klubi

Majoitu tyylikkäästi ja helposti

Hotellitasoisia majoitustiloja on Vierastalo Sahalassa, Vainiolassa, Kumpulassa ja Kultalassa. Hääparille luksusta ja rauhallisuutta tuo saunallinen Liiteri-sviitti kaikin mukavuuksin. Sisustus henkii suomalaista designia ja arkkitehtuuria.

Vierastalot ovat oivallinen ratkaisu yöpymiseen erityisesti kauempaa matkaaville häävieraille. Vierastalon voi varata vaikka koko hääseurueelle, ja jatkaa juhlintaa seuraavaan päivään.

Morsian voi viettää kiireettömän aamun kaasojensa kanssa vierastalossa, samoin sulhanen bestmanien. Kampaajat ja meikkaajat voivat saapua kaunistamaan hääseurueen paikan päälle ja aamupalan tai brunssin voi tilata valmiiksi. Rauhallinen ja hyvin suunniteltu aamu ennen juhlan alkamista on sekin ikimuistoinen kokemus.

Noormarkun ruukkimiljöö on ehdottomasti myös häämatkalaisten suosikkikohde kotimaassa.

Noormarkun Klubi
Noormarkun Klubi

Polttareihin tilat ja ohjelmaa

Noormarkun ruukkialueella voi viettää myös upeat polttarit. Kolin sauna sijaitsee upeissa maisemissa Makkarakoskella. Saunaksi voi valita perinteisen vaihtoehdon tai pihapiirin savusaunan.

Miltä kuulostaisi tyttöporukan polttari-ilta saunomisen, hemmotteluhoitojen ja kokin valmistamisen illallisen parissa? Täydellistä! Miesporukka innostuu kenties erämaajärven maisemista kalastuksen parissa, jonka jälkeen kokki valmistaa kodassa loimulohiaterian ja nokipannukahvia.

Ammattitaitoiset oppaat vievät polttariporukan myös esimerkiksi melontaretkelle. Ruukkialueella on lukematon määrä mahdollisuuksia.

Talvihäät hurmaavassa ruukkimiljöössä Noormarkussa

Kuva Valokuvaus Nelly

Noormarkun Klubi

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ JA TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ AHLSTRÖMIN RUUKKIEN KANSSA.

Teksti Tanja Hakala
Kuvat Ahlström, Valokuvaus Nelly

Muokattu: 27.1.2022