Häät Espanjassa - lämpö, meri ja hiekkaranta, eikä pelkoa sateesta

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häät Espanjassa - lämpö, meri ja hiekkaranta, eikä pelkoa satee

Häät Espanjassa - lämpö, meri ja hiekkaranta,  eikä pelkoa sateesta

Espanjan Aurinkorannikon alue tarjoaa täydelliset puitteet elämänne suurimpaan päivään. Aurinko paistaa ainakin 300 päivää vuodessa ja vuoret antavat jylhän, vaikuttavan lisänsä jokaiseen päivään.

– Espanjan Aurinkorannikolla voit järjestää pienen budjetin bileet tai kovan luokan kekkerit. Kaikki on mahdollista ja aurinko paistaa, kertoo Espanjassa toimiva hääsuunnittelija Aila Rosholm Staila Designista.

Monipuolisia hääjuhliin sopivia puitteita on alueella useita. Voit valita rennot ja vapaamuotoiset juhlat rannalla, vaikka paljain varpain. 

Häät Espanjassa - lämpö, meri ja hiekkaranta,  eikä pelkoa sateesta

Jos mielit trendikkäitä hääjuhlia, voit vain valita juhlapaikkasi Marbellan luxus-hotelleista vuoristossa sijaitseviin tunnelmallisiin boutique-hotelleihin.

Hyvin varusteltuja villoja, huviloita on alueella erilaisia, joissa voit järjestää upeat hääjuhlasi, juuri sellaiset kuin haluat.

Voit valita häämenun monipuolisesta ruoka valikoimasta. Haluatko kiinalaista, intialaista, libanonilaista, espanjalaista, suomalaista, englantilaista, japanilaista, filippiiniläistä, saksalaista- ruokaa?

Ohjelmatarjonta alueella on runsasta; musiikkia, flamenco-esityksiä, artistivieraita. Valitse omasi.

– Tule Espanjan Aurinkorannikolle juhlimaan häitä. Staila Design suunnittelee hääjuhlan kanssasi, ottaa yhteyttä kaikkiin palvelun ja tuotteiden toimittajiin. Sinun ei tarvitse muuta kuin saapua paikalle ja nauttia olostasi, kertoo Aila Rosholm Staila Designin palveluista.

Muokattu: 1.9.2017