Hääsomistukseen jotain lainattua

Hääkoristeiden vuokraus on yksi vaihtoehto luoda näyttäviä, persoonallisia elementtejä omiin juhliinsa. Kaikki meistä e ole luonnostaan tee-se-itse ihmisiä tai leikkaa-liimaa-askastelu ei vain kiinnosta. Tai kenties häänäpertelyä tärkeämpää on työ ja harrastukset. Miksi siis ottaa häiden takia sen enempää paineita hääsomisteista? Vuokraamo vaihtoehtoja nykyään löytyy, ja mikä parasta vuokraus on egologista verrattuna Kiinakaupoihin.

Costa Nostra Crew helpottaa häiden somistusta vuokraamalla upeita somisteita ja kalusteita. Valikoimista löytyy monta eri tyyliä, mikä sopisi sinulle?

Bliss

Ovatko juhlasi klassiset ripauksella ylellisyyttä, säihkettä ja romanttisuutta? Bliss on silloin juuri sinulle suunniteltu. Hopean sävyt, valkoinen, puuteri ja vaaleanpunainen muodostavat ikimuistoisen tyylin häihisi.


Boho

Kun haluat lempeää maanläheisyyttä, rennon kodikasta ja rouhean rönsyilevää, valitse Boho. Malliston luonnonmateriaalit ja murretut sävyt hehkuvat yhdessä tämän hetken trendikkäintä ilmettä.


Bold

Jos tyylisi on rohkean runsas, valitse Bold. Malliston kujeilevuus on täynnä persoonallisuutta. Lukuisat eri vaihtoehdot somisteissa huokuvat vahvoja värejä sekä kullan ja kuparin hohtoa.

Black & White

Urbaanin tyylikkäät häät loihditaan selkeän särmikkäällä Black & White -paketilla. Malliston somisteet leikittelevät kontrasteilla. Mustaa ja valkoista murretaan metallinsävyillä ja luonnonmateriaaleilla.

Ihanan helppoa – valitse sopiva vuokrausvaihtoehto

1. Avaimet käteen. Cosa Nostra Crew tuo somisteet paikalle, koristelee tilan ja juhlien jälkeen siivoaa kaiken pois.

2. Tuotteet toimitetaan paikan päälle ja haetaan juhlien jälkeen. Somistuksen tekee hääpari.

3. Tuotteet noudetaan ja palautetaan yrityksen tiloihin. Edullisin vaihtoehto!


Perheyritys Cosa Nostra Crew on 30 vuoden kokemuksella alansa uranuurtaja. Hääasiakkaille yritys tarjoaa kalusteita ja somisteita laajassa mittakaavassa.

– Usein asiakas kääntyy puoleemme isomman kalustetarpeen vuoksi. Juhlatilan esteettisesti haastavat tuolit vaihdetaan paremmin teemaan sopiviksi tai tyhjä tila kalustetaan kokonaan, Rita Elenius kertoo.

Cosa Nostra Crew toimittaa juhlapaikalle myös valosarjoja, valokuvausseiniä, somisteita tai baarikalusteita. Itse asiassa valikoima on loputtoman runsas. Hankintoja on tehty yhä enemmän hääasiakaskunta mielessä.

– Sijaitsemme pääkaupunkiseudulla, mutta olemme koko Suomen tavoitettavissa. On meiltä lähtenyt kalusteita esimerkiksi Leville asti!

Runsas somiste- ja kalustevalikoima on hääasiakkaan unelma. Varasto on pullollaan mitä upeimpia tuotteita. Valinnanvaikeus saattaa iskeä, sillä mukaansa voisi ottaa vaikka kaikki. Ammattilaiset ovat onneksi apuna. He kartoittavat toivotun tyylin ja ehdottavat siihen sopivia tuotteita.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä COSA NOSTRA CREW

Jaa juttu