Hääpuvun valinta: oman häätyylin lähteillä Valkoisessa Kreivittäressä

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääpuvun valinta: oman häätyylin lähteillä Valkoisessa Kreivittäressä

Johanna Nieminen Johanna Pohjanmies Valkoinen Kreivitär Porvoo

Valkoisen Kreivittären Johanna Nieminen (vas.) ja Johanna Pohjanmies ovat vieneet ensimmäisinä Suomessa trunk show -konseptin oman liikkeen ulkopuolelle kokeillen yhden brändin pop-upia Helsingissä. Korona taas on tuonut tarpeen esitellä pukuja myös etänä. Monelle morsiamelle on ollut ilo saada jutella ammattilaisen kanssa pukuun liittyvistä asioista videoyhteydellä.

Porvoossa sijaitseva Valkoinen Kreivitär on kuin toinen koti, jossa morsian voi luottaa haaveidensa käyvän toteen.

Hääpuvun sovitustilanne on jännittävä, joskus jopa ahdistava. Ilo, jännitys ja odotus tuntuvat kaikkialla. Ja yhtä lailla on tietämätön tunne siitä, mikä sopisi juuri omalle kropalle. Lämmin vastaanotto ja timanttisen osaava asiakaspalvelu odottavat Valkoisessa Kreivittäressä sovitukseen tulevaa.

– Meillä ei tarvitse jännittää, tänne saa tulla omana itsenään, Johanna Nieminen ja Johanna Pohjanmies lupaavat.

Idyllisen Porvoon keskustassa sijaitseva myymälä on hääpukuliike ja ompelimo. Näille kahdelle Johannalle onnellinen asiakas on kaiken tekemisen tarkoitus.

Sovitustilanne Valkoisessa kreivittäressä on aina intiimi ja rauhallinen, sillä liikkeessä ei milloinkaan ole samaan aikaan muita asiakkaita. Tällä tavalla saadaan mahdollista jännitystä lievennettyä. 

Kohtaloa ja pikkuisen pitsiunelmia

Kohtalo toi Johannat yhteen ja apureina toimivat heidän miehensä.

– Miestemme innostuksesta perustimme yrityksen ja tässä olemme!, molemmat naurahtavat.

Rohkeaa riskinottoa hääpukuyrittäjiksi lähteminen on vaatinut. Molemmat myöntävät, että kilpailu alalla on kovaa ja usein kaukana suloisista pitsiunelmista. Ehkä juuri siksi he ovatkin juuri tässä.

– Olemme tosi ylpeitä siitä, mitä olemme saaneet aikaan, mitä nyt osaamme ja miten palkitsevaa tämä kaikki on.

Valkoisen Kreivittären myymälän valikoima on tarkoin harkittu. Maailman trendeissä ollaan herkästi kiinni mutta suomalaisen morsiamen tyyliä mukaillen.

Valkoisen Kreivittären edustamia hääpuku-merkkejä ovat mm. Lillian West, Adore, Victoria & Vincent, White One, Trés Chic, Tanya Grig, Bianco Evento, Heidi Tuiskun Pieces ja Carelia.

Kauniisti somistetusta myymälästä löytyvät morsiuspuvut, miesten juhla-asut ja asusteet. Valkoinen Kreivitär pukee tietysti myös kaasot ja äidit.

Lisäksi Valkoinen kreivitär palvelee tietysti myös miehiä. Pukuvuokraus on kätevä palvelu, jota käyttävät sulhasten lisäksi etenkin nuoret pojat, joille kasvamisen takia ei ole mielekästä ostaa omaa pukua. Sulhanen saa vuokrattua myös vaikkapa pelkän liivin tai asusteita, joille ei tavallisesti ole muuta käyttöä.

Sinä olet pukusi kanssa yhtä

Johannat ovat molemmat ompelijoita. Vaikka puku ei heti istuisikaan asiakkaan päälle, se ei haittaa.
– Pystymme käymään heti läpi kaiken sen, mitä puvulle on tehtävissä ja mitä ei. Teemme itse kaikki korjaukset ja lisäykset, joten yllätyksiä ei pääse tapahtumaan.

Hääpuvun tulisi aina heijastaa kantajansa omaa tyyliä. Johannat tarkkailevat herkästi sovitustilanteessa esiin nousseita tunteita ja olotiloja. Puvun kantajan olemuksesta tietää, milloin osui oikeaan.

– Joskus sanon, että jos puvussa tuntuu siltä, että olisi menossa naamiaisiin pukeutuneena morsiameksi, se ei ole se oikea puku. Oikea on sellainen, jossa tuntee itsensä oikeasti morsiameksi. Oikeaa, hyvin istuvaa pukua kantaa ylpeänä elämänsä tärkeimpänä päivänä ja se korostaa käyttäjänsä parhaita puolia, Johanna Pohjanmies kuvailee.

– Se hetki, kun mahdollisten koettelemusten jälkeen saamme tyytyväisen asiakkaan ja kun näemme sen onnen ja ilon hänen kasvoillaan, se on korvaamaton, Johanna Nieminen huokaisee.

Katso lisää hääpukuliike Valkoisen Kreivittären valikoimaa Häät.fin Hääpukukoneessa

Myymälän sijainti Porvoon keskustassa omassa liike kiinteistössään on kätevää saapumisen ja pysäköinnin kannalta.

Valkoinen Kreivitär

Mannerheiminkatu 23, Porvoo
puh 020 759 7760
info@valkoinenkreivitar.fi

Instagram @valkoinenkreivitar
Facebook @valkoinen.kreivitar

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VALKOINEN KREIVITÄR

Muokattu: 8.11.2022