Hääpuvun sovitus voi olla hemmottelua! – Wedding Garage on sitoutunut syrjimättömyyteen

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääpuvun sovitus voi olla silkkaa hemmottelua! – Wedding Garage on sitoutunut syrjimättömyyteen

Wedding Garage hääpuku EddyK DR2304 Cairo

Uudet hääpukumallistot ovat saapuneet palveleviin Wedding Garagen liikkeisiin Jyväskylässä. Tiedossa on luksusta, laatua ja tietenkin myös pluskokoja.

Wedding Garage on kasvanut kahden myymälän hääpukuliikkeeksi. Wedding Garage Jyväskylän päämyymälästä löydät laajan valikoiman eri tyylejä ja kokoja. Wedding Garage Plus on Suomen ensimmäinen vain plus-kokoisten hääpukuliike.

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI PUVUN TIEDOT!

Molemmat Wedding Garaget palvelevat morsiamia sitoutuen syrjimättömyyteen. Morsian on aina ihmisenä oikeanlainen ja oikean kokoinen.

Molemmissa myymälöissä on pukuja niin uutena kuin käytettynä eri hintaluokissa ja valikoima on laaja. Kesän 2023 morsianten kannattaa olla liikkeellä ajoissa, ja paras hetki lähteä sovittelemaan häämekkoja onkin jo syksyllä.

Wedding Garagen myymälöissä palvellaan ajanvarauksella. Hääpukeutumisen asiantuntija on koko sovituksen ajan morsiamen apuna ja olet aina ainoa asiakas.

Valkoinen Bridal Wear

Kuva Anna-Kaisa Törmikoski

Löydä kotimainen Valkoinen

Valkoinen Bridal Wear on pohjoiseen muotokieleen nojaava mallisto, jonka Wedding Garagelle on luonut suunnittelija Iina Naumanen. Mekkojen hinnat alkaen 995 € ja tilattavissa koot 28–60.
 


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ WEDDING GARAGE

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2022.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 9.11.2022