Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääpukusi kertoo miten koruja kannattaa käyttää

Hääpukusi kertoo miten koruja kannattaa käyttää

Häät ovat siitä ihanat juhlat, että kaikilla on lupa juhlistaa sitä koruilla! Eikä miehiäkään saa unohtaa! Kalvosinnapit ja solmioneulat käyttöön, rohkeammat voisivat kehitellä korulle paikkaa rusetin kohdalle tai puvun taskuun.

Omat hääni, vuonna 2005, olivat upeat ja niistä jäi hienot muistot. Mutta upeuteen ei kuulunut pelkästään tämä yksi päivä, vaan kaikki se suunnittelu ja valmistelu mitä sen päivän eteen tein.

Hääpukusi kertoo miten koruja kannattaa käyttää

Mutta mikään ei olisi onnistunut ilman loistavaa tukijoukkoa! Heitä halusinkin muistaa ja annoin pienet sydän riipukset tai korvakorut heille kiitoslahjoina.

Muistathan sinäkin, ilman heitä ei onnistu. On sitten kyseessä kaasot, bestmannit, vanhemmat, ystävät, jne.

Korut täydentävät kokonaisuutta

Tuleva hääpukusi kertoo miten koruja siinä kannattaa käyttää.

Jos puku on täynnä hienoja yksityiskohtia, kannattaa se osio jättää rauhaan ja laittaa esimerkiksi korvakorut tai jokin koru/koriste kampaukseen.

Hääpukusi kertoo miten koruja kannattaa käyttää
Hääpukusi kertoo miten koruja kannattaa käyttää

Paljaat olkapäät taas antavat kaulakorulle tilaa ja korut kannattaakin aina kokeilla puvun kanssa. Koska vasta silloin näkee miten ne istuvat, sopivat yhteen ja miten esimerkiksi morsiuspuvun värimaailma istuu niiden kanssa.

Oma hääpukuni oli helmenharmaa ja koristeellinen yläosastaan, joten päädyin laittamaan pelkästään näyttävät valkokultaiset korvakorut saman sävyisillä Tahitin helmillä.

Hääpukusi kertoo miten koruja kannattaa käyttää

Koruidea

Omiin häihini valitsin teemaksi sydämen koukeroilla, joka löytyi omasta mallistostani. Tämä teema esiintyi sinisävyisenä joko kokonaisena sydämenä tai  lehtikoukerona niin kutsu- ja kiitoskorteissa, postimerkeissä, koristelussa, hääauton ikkunassa että tienvarsikylteissä.

Korun yhdistin myös kiitoslahjana tärkeille tukijoilleni.

Kiitoslahjana koru jää mukavana muistona päivästäsi ja toivon mukaan pysyy jatkossakin käytössä. Hääpäivästä kun jää mieleen ja muistoksi valokuvat, videot ja sormukset, joten myös korujen kuuluu jäädä käyttöön!

Hääpukusi kertoo miten koruja kannattaa käyttää

Yllä Afrodite-sormus, alla Eden-sormus (kuvassa uniikkikappale, Eden-sarjaa löytyy Lumoavan mallistosta).

Vihkisormus

Oman sormukseni ideointi piti olla helppoa, mutta toisin kävi. Kun vielä taikauskoisena en halunnut sitä tehdä itse, oli itselle suunnittelu yhtäkkiä todella vaikeaa.

Sormuksen tekijä oli kylläkin jo varmistunut kouluaikana eli jo silloin päätin, että jos joskus naimisiin menisin, tekisi sen Pekka Kulmala. Upea siitä tulikin. Pekka toi sormuksen hääpäivänä Bestmanille, joten näin valmiin version vasta alttarilla.

Häävideostamme näkyykin, että morsian ei meinannut saada kohotettua päätään, niin piti ihailla omaa sormustaan. Sellainen sormuksen pitääkin olla! Sitä pitää rakastaa, pidetäänhän sitä miltei päivittäin.

Oma tyylini sormuksissa on erittäin koristeellinen ja näyttävä. Mallistoistani löytyy romanttisia sormuksia, mutta suunnittelen myös asiakkaille uniikki versioita.

Hääpukusi kertoo miten koruja kannattaa käyttää

Muokattu: 28.9.2017