Hääpukuliike Glamour tarjoaa luksusluokan palvelua Helsingissä

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääpukuliike Glamour tarjoaa luksusluokan palvelua Helsingissä

Jenny Nilsson Glamour Helsinki

Aiemmin Lahdessa toiminut hääpukuliike Glamour on avannut maaliskuussa 2018 toisen myymälän Museokadulle Helsinkiin. Morsian voi nyt varata elämyksellisen ja eksklusiivisen sovitusajan itselleen ja makutuomareilleen 1,5 tunniksi. Ylellisestä elämyksestä peritään sovitusmaksuna 30 euroa, joka asiantuntevan sovituspalvelun lisäksi sisältää myös tiimin hemmottelua pikku purtavalla ja juomilla.

– Lähdin noin vuosi sitten käymään Chicagossa Yhdysvalloissa, ja tarkoitukseni oli etsiä kehitysideoita hääpukujen myyntiin Glamourin Lahden liikkeeseen, yritystä luotsaava Jenny Nilsson kertoo.

– Asiat lähtivät kuitenkin vuoden vaihteessa yllättäen rullaamaan siihen suuntaan, että ideat päätettiinkin pistää täytäntöön aivan uudessa liikkeessä Helsingissä.

Ilmavan kaunis myymälä on kuin koru – kaunis sisustus on itsessään jo elämys. Huikean kauniit hääpuvut ovat ilmavasti esillä liikkeen etuosassa, ja sovituksia varten studion takaosaan on sisustettu ylellinen lounge, johon myös makutuomaritiimi mahtuu mukaan vaivatta.

Glamour Helsingin edustamien hääpukumerkkien perustan muodostavat esimerkiksi bohohenkinen Willowby by Watters ja klassinen Kenneth Winston.

– Ihan pian olen lähdössä kevään kansainvälisille häämuotimessuille neuvottelemaan muutamista kiinnostavista huippumerkeistä, Jenny Nilsson vinkkaa.

 

Teksti ja kuvagallerian kuvat Sari Yli-Salomäki / Häät.fi

Muokattu: 3.12.2018