Hääpuku suunniteltuna mittojen mukaan

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääpuku suunniteltuna mittojen mukaan

Hääpuku suunniteltuna ja mittojen mukaan

Liikkeet ovat täynnä toinen toistaan ihanampia hääpukuja, mutta lukuisien unelmien seasta ei tunnu löytyvän sitä omaa, itseä ja omaa persoonaa kuvaavaa vaihtoehtoa. Valmismitoitettujen häämekkoje istuvuus ei myöskään miellytä kaikkia, jolloin mittatilaus on hyvä vaihtoehto.

Mittatilaushääpuku ja asukokonaisuus suunnitellaan aina asiakaslähtöisesti ja valmistetaan mittojesi mukaan. Sinulla voi olla jo selkeä mielikuva millaisen puvun haluaisit, tai idea voi lähteä väristä, tietystä materiaalista tai vaikka hieman abstraktimmastakin aiheesta. Jättäydy rohkeasti suunnittelijan varmoihin käsiin!

Aurora Collectionsin Aurora Raiskinen kertoo, että kaikki lähtee aina siitä, että tapaat suunnittelijan ja yhdessä keskustellaan toiveistasi ja haaveistasi. On myös hyvä miettiä, olisiko hääpuvulla mahdollisesti jatkokäyttöä häiden jälkeen.

Hääpuku suunniteltuna ja mittojen mukaan

Ateljeetyön helmiä

Toisella kohtaamisella pääset konkreettisemmin tunnelmoimaan tulevan häämekkoasi luonnosten muodossa. Tarjoamme sinulle aina useamman vaihtoehdon ja ideaa työstetään niin kauan, kunnes se on juuri "se oikea" puku. Haavekuva hiotaan timantiksi.

Samalla tutustutaan myös materiaaleihin. Suosittelemme pukuihin laadukkaita kankaita ja pitsejä, sekä autamme valikoimaan parhaat materiaalit kattavasta valikoimastamme.

Pukua sovitetaan noin kahdesta neljään kertaan, aina tarpeen mukaan. Se kaavoitetaan omien mittojesi mukaan. Ensimmäinen sovitus on yleensä suuntaa-antava.

Sovitekappaleella varmistetaan, että puku istuu halutusti vartalolla ja tässä vaiheessa voidaan vielä muokata linjoja. Samalla saat itse kuvan siitä, miten puku asettuu päällesi, miltä se näyttää.

Mikäli jokin häiritsee, vaikkapa selkä saisi olla avarampi, se on helppo muuttaa varsinaista pukua varten.

Hääpuku suunniteltuna ja mittojen mukaan

Onko mittatilaus paljon kalliimpaa kuin valmispuvut?

Mittatilauksena valmistettu ja juuri sinulle suunniteltu hääpuku ei ole kovinkaan paljoa laadukasta merkkipukua kalliimpi. Teetettyjen pukujen hinnat vaihtelevat puvun mallin ja valittujen materiaalien mukaan noin 1000 eurosta alkaen. Keskimäärin puvun hinta on asettunut 1700- 2100 euron kieppeille.

Hintoihin sisältyvät mallin suunnittelu, kaavojen piirtäminen omilla mitoillasi, sovitukset, puvun työstö sekä kaikki materiaalit. Kaikki Auroran uniikkipuvut valmistetaan taidokkaana ateljeetyönä Töölössä, Helsingissä.

Milloin lähteä liikkeelle?

Morsiuspuvun suunnittelu on hyvä aloittaa 3-8 kk ennen häitä, varsinkin jos hääjuhla ajoittuu kesäkuukausille.ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä REVELATIONS

Muokattu: 8.6.2022