Hääpuvun löytyminen on elämys – Morsiuspukuliike Fiancée vie morsiamen unohtumattomalle hääpukumatkalle

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääpuku on morsiamelleen aina erityinen – Morsiuspukuliike Fiancée vie morsiamen unohtumattomalle hääpukumatkalle

Morsiuspukuliike Fiancee

Kun kenties elämänsä tärkeintä asua etsiessään voi antautua täysillä ammattilaisten käsiin, ollaan oikealla tiellä. Hääpuku on morsiamelle usein hyvin tärkeä asia. Sen pitää olla kantajansa näköinen ja tuntuinen, juuri oikean kokoinen. Mutta miten ihmeessä löytää juuri se oikea tuhansien mekkojen joukosta?

Hääpuku Fianceesta Turusta

Turussa sijaitsevan morsiuspukuliike Fiancéen nimi on monelle jo entuudestaan tuttu. Se on kerännyt jo vuosia huikean kauniita palauteviestejä morsiamilta ympäri Suomen. Vieraskirja pulppuilee tunteikkaita kiitoksia ihanilta naisilta. Yrittäjä Tiinalle häämekot ovat sydämen asia.

– Kiitän sydämeni pohjasta kaikkia morsiamia, jotka ovat tulleet meille. Olen etuoikeutettu, että saan auttaa naisia heidän upean hääpäivänsä kynnyksellä!

Morsiuspukuliike Fiancee

”Morsiamella oli tiukat ehdot: ei pitsiä, ei olkaimetonta eikä missään nimessä huntua! Kuinkas kävikään… Nyt meidän morsian säteilee edessämme olkaimettomassa pitsimekossa huntu päässään! Kiitos huikeasta palvelusta!”

Suuri valikoimia upeita hääpukuja

Fiancée on täyden palvelun morsiuspukuliike. Tunnelma henkii kiireettömyyttä, rentoutta ja sopivalla tavalla juhlavuutta. Täällä on hyvä ja turvallinen morsiamen olla makutuomareidensa kanssa. Valikoima on runsas, pukuja on muun muassa merkeiltä Monica Loretti, Morilee, Sincerity, White One ja Herve Paris. Pitkäaikainen yhteistyö johtavien hääpukumerkkien kanssa takaa myös sen, että toimitusajat ovat joustavat ja monia pukuja pystytään morsiamen toiveesta tilaamaan melko nopeallakin aikataululla.

Morsian on tärkein

Uniikista lähestymisestä kertoo jo se, että Fiancée ottaa yhteyttää asiakkaaseen aina henkilökohtaisesti, kun hän täyttää yhteydenottolomakkeen nettisivuilla. Tiina tarttuu puhelimeen tai laittaa itse sähköpostia ja sopii ajan morsiamen kanssa. Hän haluaa ensimetreiltä lähtien olla kaikkien kanssa henkilökohtaisesti tekemisissä ja välttää näin liukuhihnatyyppistä toimintaa.

Morsiuspukuliike Fiancee

Häämekon sovitus on tärkeä hetki

Sovitukseen varataan aina vähintään puolitoista tuntia, usein kaksi. Kun aikaa on tarpeeksi, tilannetta ei tarvitse kiirehtiä ja ahdistua ajan kulumisesta. Sovitus Fiancéessa on aina maksuton ja mukaan voi ottaa makutuomareitakin.

Vaikka morsiamella ei olisi ollenkaan selvää toivetta haluamastaan puvusta, se ei haittaa. Ammattilaisen käsissä ei tarvitse jännittää. Tiina osaa vuosien kokemuksella valita asiakkaalle juuri oikeat vaihtoehdot.

– Tietysti morsian saa esittää omat toiveensa ja toteutan ne parhaani mukaan. Useimmiten mukaan lähtee kuitenkin puku, jollaista asiakas ei ollut ensin ajatellut edes kokeilla. Persoonan ja puvun pitää kohdata. Juttelen rauhassa jokaisen kanssa ja kuuntelen tarkasti, mitä morsiamen mielellä on. Makutuomarit taas tuovat turvaa ja kannustusta jännittävään tilanteeseen.

”Todella paljon jännitti tulla kun ei yhtään tiennyt millaisesta tilaisuudesta on kyse. The Dress oli neljäs, jota sovitin ja täysin erilainen mitä ikinä kuvittelin itseni päälle, sanalla sanoen TÄYDELLINEN <3. Ihana osaava henkilökunta, joka otti myös raadin huomioon. Kiitos tuhannesti, teitte minusta maailman onnellisimman morsiamen!”

Hääpuvun muutokset samasta paikasta

Morsiuspukuliike Fiancéesta saa samalla myös ompelupalvelun. Myymälässä toimii oma Ateljee Ompelimo, jossa tehdään kaikki tarvittavat muutokset hääpukuun. Saman katon alta saa siis turvallisesti ja vaivattomasti kaiken pukuun liittyvän. Hääpukua saa myös säilyttää veloituksetta myymälän tiloissa, ja hintaan kuuluu aina laadukas pukupussi säilyttämistä ja kuljetusta helpottamaan. Ja kun hääviikko koittaa, morsian saapuu liikkeeseen tarkistussovitukselle, jolloin varmistetaan kaiken olevan kunnossa. Sitten, kun kaikki on täydellistä, voi hääpäivää jäädä odottamaan levollisin mielin, unelmien puku valmiina.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ JA TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ MORSIUSPUKULIIKE FIANCÉEN KANSSA.

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi

Muokattu: 19.1.2023