Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääpuku hihoilla vai ilman?

Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoa hääpuvusta!

Pitkähihaiset hääpuvut ovat todella trendikäitä 2021 ja 2022 häämuodissa! Kaikki varteenotettavat kansainväliset hääpukumallistot sisältävät hihallisia häämekkoja erilaisilla hihavaihtoehdoilla.

Kaikki morsiamet eivät kuitenkaan tiedä, sopivatko hihat itselle vai ei. Tai pitääkö edes hihallisista hääpuvuista? Silloin on kiva jos voi sovittaa samaa pukua sekä hihoilla että ilman.

Maggie Sotteron, Rebecca Ingramin ja Sottero & Midgleyn uusimpien mallistojen puvuissa löytyy osasta puvuista sisarmalleja, jolloin sovittamaan pääsee sekä hihallista että hihatonta versiota. Mallistoista löytyy myös pukuja, joihin on saatavissa irtohihoja, jolloin voi helposti sovittaa myös molempia versioita mekosta!

Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoa hääpuvusta!

Vartalon malli voi vaikuttaa hihallisen ja hihattoman hääpuvun sopivuuteen

Hihat yleensä korostavat ylävartaloa, ainakin hieman. Jos olet harteikas, ne saattavat korostaa liikaa yläosaa tai vaativat ainakin runsaan helman tasapainottamaan kokonaisuutta.

Jos taas vartalosi malli on pieni ylhäältä ja runsas alhaalta, hihat voivat luoda juuri oikean tasapainottavan ilmeen kokonaisuuteen. Sovittamalla hääpukua sekin selviää parhaiten!

Tyköistuvat hihat rajoittavat hieman liikkumista, mikä on syytä ottaa huomioon jos olet kova tanssimaan ja tiedät haluvasi "tuulettaa" tanssilattialla kädet pystyssä. Silloin hihallinen hääpuku ei ehkä ole sinun vaihtoehtosi.    

Muista sovitettaessa hihallisia pukuja, kokeile liikkumista. Jos jo hääpukusovituksessa tuntuu liikaa rajotteita, kysy voiko asialle tehdä jotain.  

Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoa hääpuvusta!

Sydänkävyn hääpukuihin voi tutustua ennakkoon kotisohvalta käsin!

Turun hääpukuliike Sydänkäpy on erikoistunut Maggie Sotteron toistuvasti palkittuihin ja laadukkaisiin hääpukuihin. Näihin häämekkoihin pääsee tutustumaan helposti muutamalla klikkauksella Sydänkävyn kotisivuilla. Tutustu täällä >>

Kuvagalleriassa on todellakin juuri ne puvut joka liikkeestä löytyy. Joka puvusta löytyy myös hintatiedot ja liikkeen sovitusmallien koot. Mikä kätevintä, pystyt siksi suunnittelemaan pukubudjettia kun näet heti pukujen hinnat. Valikoimaa myös päivitetään jatkuvasti, jotta se on ajantasalla. Kun mieluinen häämekkomalli löytyy, kuvaa klikkaamalla pääsee valmistajan sivuille, josta näet lisää lähikuvia, yksityiskohtia ja useimmiten myös videon puvusta.

Vinkki: muista bongata myös Sydänkävyn ALE-hääpuvut. Ne ovat yksittäiskappaleita, eikä enää valmistajalta tilattavissa olevia malleja.

Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoa hääpuvusta!

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MORSIUSPUVUT SYDÄNKÄPY

Muokattu: 30.9.2021