Häämuoti 2017: Runsas helmaiset ja keveän puuteriset hääpuvut

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häämuoti 2017: Runsashelmaiset ja keveän puuteriset hääpuvut

Häämuoti 2017: Runsas helmaiset ja keveän puuteriset hääpuvut

Henkeäsalpaavan näyttävät runsas helmaiset prinsessahäämekkot ovat aina olleet suosittuja. Viime vuosina ne ovat yhä useammin olleet puuterisen pehmeästä ja keveästä tyllistä tai pumpulisesta harsosta valmistettuja.

Vuoden 2017 häämuotiin nousee yhä vahvemmin myös keveät ja boheemimmat a-linjan hääpuvut, joissa yhdistyy keveys ja kerroksellinen näyttävyys hieman maltillisempaan helman kokoon.
 

Katso ihanan keveitä hääpukuja Love Me Do -häätapahtuma catwalkilta!



Love Me Do -häämessut pidettiin lokakuussa 2016. Upeaan kansainväliseen häämuotinäytökseen saatiin uusimmat hääpuku-uutuudet suoraan Lontoon Harrogaten messuilta, jossa lanseerattiin kansainvälisten huippuhäämuotitalojen Fall/Winter 2016 -hääpukumallistoja.

Näytöksessä nähtiin hääpukuja mm. Sweetheart  (Suomessa myy mm. Glamour Lahti),
Sincerity (Suomessa myy mm. Glamour Lahti, Pukuliike Fauna ja Valkoinen Kreivitär),
Lillian West (Suomessa myy mm. Valkoinen Kreivitär), Morilee (Suomessa myy mm. Niinatar, Glamour Lahti, Valkoinen Kreivitär ja  Pukuliike Fauna), Diane Le Grand  (Suomessa myy mm. Glamour Lahti) ja Enzoani (Suomessa myy mm. Niinatar, Glamour Lahti)

Romanttisimmat hääpuvut 2017 ovat pitsisiä

Lue ihana Häämuoti 2017 -digilehti ILMAISEKSI. Klikkaa!

Ilmainen Häämuoti 2017 –digilehti esittelee suomalaisten hääpukuliikkeiden ja hääpukusuunnittelijoiden uutuuksia kaudelle 2017 lyhyesti ja jäsennellysti. Tätä lukiessa et uppoa hääpukutulvaan!

Muokattu: 2.10.2017