Valkoinen Kreivitär haluaa tarjota rakkaudella viimeisteltyjä häämekkoja

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häämekon ostaminen: Valkoinen Kreivitär tarjoaa rakkaudella viimeisteltyjä hääpukuja

Hääpuvun sovitus Valkoinen kreivitär Johanna Pohjanmies

Kuva Teemu Tuuloskorpi

Hurmaava palvelu ja kiireettömän turvallinen ympäristö ovat juhlapukuliike Valkoisen Kreivittären tärkeimpiä kulmakiviä. Sovitustilanne Valkoisessa kreivittäressä on aina intiimi ja rauhallinen, sillä liikkeessä ei milloinkaan ole samaan aikaan muita asiakkaita. Tällä tavalla saadaan mahdollista jännitystä lievennettyä. 

Johanna Pohjanmies ja Johanna Nieminen perustivat oman yrityksensä unelmiensa pohjalta Porvooseen. Valkoinen Kreivitär myy valmispukuja, mutta palvelun sydän on loppuun asti mietityssä palveluelämyksessä.


– Meille olisi kovin vieras ajatus myydä rekistä pelkkiä valmispukuja. Teemme itse korjaukset omassa ompelimossa samassa rakennuksessa. Myyntitilanteessa otamme vastuun mahdollisista muokkauksista ja niiden hinta-arvioista. On ihan sydämen työtä tehdä asiakkaan valitsemasta puvusta hänelle täydellinen, Johanna Nieminen kuvailee.

valkoinen kreivitär Porvoo häämekon sovitus

Kuva Teemu Tuuloskorpi

Omissa käsissä loppuun asti

Oma ompelimo luo yrityksestä kokonaisvaltaisen hääpukupalvelun. On helppo olla ammattitaitoisen ihmisen huomassa tärkeää asupäätöstä tehdessään. Johannat tietävät mitä myyvät ja miten kaikki viimeistelyt saadaan toteutettua, joten mitään ei jää arvailujen varaan. Puku ei missään vaiheessa lähde muualle muokattavaksi, vaan se pysyy alun valinnasta aina viimeiseen sovitukseen asti Valkoisen Kreivittären tiloissa. Lopulta asiakas saa päälleen täydellisesti istuvan puvun.

Intohimo omaan työhön

Johannat kertovat työstään innostuneina ja varmoina; miten he haluavat olla juhla-asiakkaitaan varten ja luoda asun etsimisestä ja löytämisestä elämyksen. On helppo todeta, että tässä ollaan intohimon ja rakkauden äärellä.


– Alusta lähtien meille oli tärkeää, että saamme tehdä monipuolista työtä ja sitä, mihin meillä on vahva osaaminen. Meillä molemmilla on vahva tausta vaatetuspuolelta, ja tässä työssä olemme saaneet jakaa osaamistamme hääasiakkaille.

valkoinen kreivitär häämekon sovitus

Kuva Teemu Tuuloskorpi

Kaikki ovat täydellisiä


Kauniiden asujen ja asusteiden keskellä aistii aina ripauksen luksusta. Johanna Pohjanmies toteaa, että sovituksessa tunnelman tulisikin olla ehdottomasti juhlava.


– Jopa vähän ylellinen! Mutta sovittamisen itsessään tulee olla rentoa. Meillä huumori kukkii ja asiakkaat seurueineen saavat nauraa, jos siltä tuntuu. Emme myös koskaan arvostele kenenkään muotoja, olemusta tai pukuvalintaa. Jos itsestä tuntuu hyvältä, on valinta tuolloin ehdottomasti se oikea!

Valkoisen Kreivittären tärkein piirre on loppujen lopuksi se, että täällä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Kaikille löytyy asu tai muuten apua juhlatyylin viimeistelyyn.


– Mekin ollaan vain me. Me emme ole päällekäyviä tai lupaile liikoja, saati painosta valintoihin. Siksi me pidämme tästä työstä niin valtavasti vuodesta toiseen.


valkoinen kreivitär Porvoo hääpuvun sovitus

Kuva Teemu Tuuloskopi

Valkoisen Kreivittären asiakkaista valtaosa on hääpukua etsiviä, mutta liikkeessä on myös sulhasten pukupalvelu. Varsinkin moni paikallinen asiakas palaa juhlapukuasioissa tai seurueensa seuraavana naimisiin menevän ystävänsä kanssa liikkeeseen.

Ajan varaamalla saa takuulla kiireettömän tuntuisen sovituksen. Juhla-asun etsinnän tulisi olla stressitöntä ja mahdollisimman helppoa. Porvoon Valkoisen Kreivittären yrittäjillä, molemmilla Johannilla, on vuosien kokemus alalta, joten heidän ammattitaitoonsa on helppo luottaa.


– Toivomme, että saisimme nähtäväksi myös valmiita hääkuvia juhlien jälkeen, sillä lookkien näkeminen kokonaisuudessaan on aina yhtä upeaa. Häiden jälkeen meidän kauttamme voi saada myös pesun hääpuvulle.

Yhteistyö asiakkaan kanssa alusta loppuun kuuluu pakettiin, mutta esimerkiksi kauempaa tuleva asiakas voi halutessaan viedä puvun mukaansa teettääkseen korjaukset toisaalla.

 

Teksti Tanja Hakala
Kuvat Teemu Tuuloskorpi

 

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VALKOINEN KREIVITÄR

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2022.


Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 11.4.2024