Häämatkalle Turkish Airlinesin siivillä

Lentohenkilökunta Turkish Airlines

Turkish Airlines lentää useampaan kohteeseen kuin mikään muu lentoyhtiö maailmassa, ja kohteiden joukossa on monia trooppisia lomaparatiiseja ja suosittuja häämatkakohteita kuten Mauritius.

Kun tavoitteena on ikimuistoinen häämatka, myös matkan avaava ja päättävä lentoyhtiö kannattaa valita huolella. Turkish Airlinesin siivillä pidemmälle suuntautuva matka alkaa ylellisesti jo lennolla Helsingistä Istanbuliin. Lennolla tarjoillaan erinomaiset lämpimät ateriavaihtoehdot ja viinit maksutta myös Economy-luokassa matkustaville, ja Business-luokassa tarjoilu on ensikertalaiselle häkellyttävän ylellistä.

Lennolla tarjoiltava ateria Business-luokassa

Lentävät kokit

Kansainvälisillä lennoilla kokit ja muu henkilökunta yltävät erityisesti Business-luokassa sellaisen elämyksen tasolle, joka hakee vertaistaan: sinulta tiedustellaan henkilökohtaisia mieltymyksiäsi ja toiveitasi, nautit illallisen viinin kera kynttilänvalossa ja jälkiruokavaihtoehdot tuodaan eteesi upeissa tarjoiluvaunuissa, jotta voit valita mieleisesi.

Lentohenkilökunnan huomaavaisuus ja ruokatarjoilun monet ylelliset vaihtoehdot ovat tärkeimpiä syitä, joiden vuoksi matkustajat valitsevat Turkish Airlinesin lentoyhtiökseen yhä uudelleen. Turkish Airlines onkin voittanut palvelustaan monia kansainvälisiä palkintoja vuosien saatossa.

Lento Turkish Airlines
Lento Turkish Airlines

Pitkien lentojen aikana elokuvat ja muu viihdetarjonta ovat arvossaan.

Lepotauko Lounge Istanbulissa

Erinomaisista yhteyksistä huolimatta saattaa Business-luokan matkustajille tarjoutua mahdollisuus kokea Turkish Airlinesin kotikentällä Istanbulissa huikea Lounge Istanbul, jossa matkailijoita hemmotellaan paitsi ympäri maailmaa kerätyillä mauilla myös mukavilla oleskelualueilla ja aktiviteeteillä.

Lounge Istanbul
Lounge Istanbul
Lounge Istanbul

Turkish Airlines tarjoaa erinomaiset yhteydet Helsingistä Istanbulin kautta kaikkialle maailmaan.

Ataturk Airport

Löydä juttu ”Lempeän luksuksen syleilyssä” Häät-lehdestä 2/2017, ilm. 11.10.2017. Lentoyhtiöksi matkalle valittiin Turkish Airlines. Häämatkan Mauritiukselle räätälöi Helin Matkat.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämatka