Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häämatkalla Aruballa voi tehdä muutakin kuin maata valkoisella hiekkarannalla

Aruba on yksi klassisista häämatkakohteista Karibialla. Se on tunnettu loputtomista valkoisista hiekkarannoistaan ja paikallisten ystävällisyydestä. Aruba tarjoaa paljon myös lomalaiselle, joka ei jaksa innostua pitkäksi aikaa auringonpalvomisesta, sillä aktiviteetti mahdollisuuksia löytyy aina golfista syvänmeren kalastukseen, snorklaukseen, surffaukseen ja joogaan.

Häät-lehden Kaarina kävi testaamassa menoa Aruballa, ja suosittelee vierailemaan ainakin näissä kohteissa.

Renaissance-saari

Pieni taksivenematka yksityiselle Renaissance-saaren rannalle on tutustumisen arvoinen paikka. Vain aikuisille suunnatulla rannalla näet flamingot ja pääset nauttimaan rantaelämän parhaista puolista.

Tsekkaa lisää verkosta arubaprivateisland.com

Perhosfarmi

Hurmaantukaa trooppisessa perhospuistossa, jossa ympärillä liihottelee upeita perhoslajeja.

Tsekkaa lisää verkosta thebutterflyfarm.com

Bon Bini Festival

Kerran viikossa, yleensä tiistaisin, kaupungin keskustassa järjestettävä tapahtuma, jossa saa hyvän käsityksen paikallisesta kulttuurista ja Ilta päättyy mukaansatempaavasti karnevaalikulkueeseen.

Tsekkaa lisää verkosta visitaruba.com

 Snorklausretki

Komealle Monforte III -purjehdusaluksella pääsee snorklausreissulle. Alus pysähtyy Spanish Lagoon -koralliriutan lähelle, ja matkustajat pääsetvät snorklauskierrokselle laguunissa. Uinnin jälkeen miehistö virittää vielä alukseen trapetsin, jolla saa hurjan hypyn suoraan mereen.

Tsekkaa lisää verkosta monfortecruise.com/

Katso lisää Häät.fissä!

Kurkkaa Häät.fistä myös Kaarinan video luksushotelli Bucuti & Tara Resortista.

Lue Kaarinan elämysraportti Aruban-kokemuksista Häät-lehdestä 2/2018!

Häät-lehti 25-vuotta 2/2018

Kuva Ofer Amir + Lotta Polviander

Häät-lehden 25-vuotisjuhlanumero ilmestyi lokakuussa 2018

Tuhti yli 200-sivuinen juhlanumero on hääparien must-have-inspiraatiolähde. Voit ostaa ja lukea koko lehden sähköisenä näköislehtenä Issuu.comissa, josta voit ostaa luettavaksi myös muita Häät-digilehtiä.

Issuu.com

Muokattu: 29.1.2022