Häämatkalainen: Ota talteen Dubrovnikin ja Splitin ravintolatärpi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häämatkalainen: Ota talteen Dubrovnikin ja Splitin ravintolatärpit

Dubrovnik - Kroatian häämatka

Kuva Johanna Lehtinen

Haluatko hyvää ruokaa ja palvelua Kroatiassa? Kokeile ainakin nämä Dubrovnikissa ja Splitissä! Nappaa reissuun mukaan lista osoitteineen.

Split viiniä tavaratalon katolla

Kuva Johanna Lehtinen

Edulliset auringonlaskuviinit

Edulliset viinit voi siemailla Splitin keskustassa sijaitsevan tavaratalon katolla. Piccolo-pullo valkoviiniä maksoi noin 2 euroa ja näkymät olivat upeat. Eikä paikan päällä ollut kuin muutama meidän lisäksemme.

Prima Grad Split, Trg Gaje Bulata 5.

SPLIT

Zoi

Välimerellistä ruokaa todella tyylikkäissä puitteissa. Varaa pöytä ajoissa ja pyydä parasta näköalaa.
Obala Hrvatskog Narodnog Preporoda 23

Bokeria Kitchen & Wine

Splitin trendikkäin ruokapaikka juuri nyt. Äärimmäisen herkullista ruokaa ja upea sisustus yhdistettynä todella hyvään palveluun on melko täydellinen kattaus.
Domaldova 8

Konoba Varos

Perinteistä kroatialaista ruokaa kannattaa kokeilla täällä. Hyvä palvelu ja kohtuullista ruokaa.
Ban Mladenova 7

Conlemani

Huikean hurmaava vivahde italialaisesta keittiöstä. Annokset isoja ja suuri plussa herkullisesta gluteenittomasta pastasta. Ravintola on Le Meridien Lav -hotellin yhteydessä.
Grljevačka ul. 2a,
21312, Podstrana

Gooshter

Todella tyylikäs rantabaari Le Meridien Lav –hotellin kyljessä. Täällä voi usein bongata julkisuuden henkilöitä. Muista maistaa chiliranskalaisia ja tilata drinksu upeassa kuparisessa ananaslasissa.
Grljevačka ul,
21312, Podstrana.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se isompana!

DUBROVNIK

Restaurant Panorama

Cable carilla ylös ihastelemaan huikeita maisemia juuri ennen auringonlaskua. Antakaa tarjoilijoiden suositella paikallisia viinejä ja kokeilkaa meriahventa.
Upper cable car station

Amfora

Ravintolan sijainti lähellä autotietä ei haittaa ollenkaan, sillä täällä saa todella maukasta ja sopivan erikoista ruokaa. Kvinoa-alkupala vie kielen! Kaiken lisäksi palvelu on ensiluokkaista.
Obala Stjepana Radića 19,
20000, Dubrovnik

Dubravka 1836

Kaiken kuhinan keskipiste on tämä ravintola. Huumaavat maisemat täydentävät kokemuksen. Konstailematonta ruokaa, hyvää paikallista viiniä ja ilo ihmisten seuraamisesta. Tänne kannattaa istahtaa kerran jos toisenkin.
Brsalje ul. 1,
20000 Dubrovnik

 
Teksti Tanja Hakala 

Kuvat Johanna Lehtinen

 

Koko jutun unelmien häämatkasta Kroatiassa voit lukea Häät-lehden numerosta 'Häät meren äärellä' eli numerosta Häät 1/2018.

Häät-lehti 1/2018 Häät meren äärellä

Muokattu: 4.4.2023