Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häämatka Balille: valitse romanttinen huvila kuhertelua varten

bali

Kuva Jasmiina Riikonen

Häämatka Balille on täynnä kiehtovia elämyksiä. Surffikylä Canggu on trendikkään honeymoonerin valinta ja siellä sijaitseva Villa VYS tarjoaa upeat puitteet rakkauslomalle.

VYS Villa henkii boheemia tyylikkyyttä ja Canggun rentoa trendikkyyttä. Tämä ekologisuuteen panostava yksityinen villa pyrkii täysin välttämään kertakäyttöistä muovia. Sisustuksessa on keskitytty erinomaisella tyylitajulla paikallisten balilaisten taiteilijoiden teoksiin ja käsintehtyihin huonekaluihin, jotka tekevät saaren värikästä historiaa näkyväksi. 

bali

Kuva Jasmiina Riikonen

Rento Bali houkuttelee

Me vietimme aamun ensihetket  kahvia juoden valtaisan pehmeän sohvan suojissa ja kuuntelemme lintujen laulua. Sitten on aika valita yksi lähialueen trendikkäistä kahviloista ja suunnata brunssille. Piipahdamme matkalla takaisin villalle myös muutamassa viehättävässä putiikissa, joista kannattaa katsella etenkin taidokasta paikallista käsityötä, koruja ja ranta-asuja. 

bali

Kuva Jasmiina Riikonen

Surffikylä Canggu sopii häämatkalaisille

Loppupäivän vietämme uima-altaalla ja riippumatossa.  Kuuman päivän jälkeen on taianomaista seurata merelle laskevaa aurinkoa kattoterassilta. Palaamme auringon laskettua takaisin letkeän surffikylän illallisravintoloihin nauttimaan parhaista Kaakkois-Aasiassa kokemistamme makuelämyksistä. Kun illalla painaa pään kauniisti sisustetussa makuuhuoneessa pehmeään tyynyyn, on helppo seota laskuissa huolettomien ja leppoisten päivien välillä.

 

Bali

Kuva Jasmiina Riikonen

VYS Villa 
Jl. Munduk Catu No. 33 
Canggu, Bali 
Indonesia, 80361 
@vysvilla 

ARTIKKELI ON TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ VYS VILLAN KANSSA.

Teksti ja kuvat Jasmiina Riikonen / Häähumussa

Muokattu: 7.2.2020