Häälahjaksi elämys?

Elamyslahjat-haalahja

Fakta on se, että elämme aikaa, jona kaikilla on jo kaikkea. Yhden yhtä vaasia tai koristetta ei enää mahdu kaappeihin. Haluammeko todella antaa vaikkapa hääparille lahjaksi jälleen yhden tavaran lisää, jolle tulee keksiä paikka, tai antaa salaa eteenpäin? Emme halua. Haluamme säväyttää, ilahduttaa ja aiheuttaa jännitystä hääparissa!

Elämyslahjat ovat selvästi nostaneet suosiotaan lahjakulttuurissamme. Lahjansaaja arvostaa uusia kokemuksia. Eikö olisikin huippua antaa hääparille lahjaksi elämys, jonka tuore aviopari voisivat kokea yhdessä? Yhteinen aika on kortilla, ja hääpari osaa varmasti arvostaa yhteisiä hetkiä. Jos hääparilla on lapsia tai lemmikkejä, lisää lahjan kylkeen vielä hoitoapua - sen täydellisemmäksi ei voisi lahja enää muuttua!

Elämys häälahjaksi – Elämyslahjat

TOP 3 elämykset häälahjaksi

1. Illallinen pimeässä – tässä elämyksessä hääpari pääsee nauttimaan kolmen ruokalajin gourmet -illallisen pilkkopimeässä. Elämystä järjestetään useassa kaupungissa. Tutustu illalliseen pimeässä  Elämyslahjojen sivulla.

2. Kuumailmapallolento – mikä olisikaan romanttisempaa, kuin kilistellä kuohuvalla ja ihailla maisemia yhdessä rakkaan kanssa korkeuksista? Kuumailmapallolentoja järjestetään ympäri vuoden. Tutustuu kuumailmapallolentoon  Elämyslahjojen sivulla.

3. Spa-loma Tallinnassa – lähetä hääpari vaikkapa johonkin Tallinnan ihanista kylpylöistä. Tutustu spa-vaihtoehtoihin  Elämyslahjojen sivulla.

Elämys häälahjaksi – Elämyslahjat

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

HäävierasMitä häälahjaksi