Hääkuljetuksien keskittäminen kannattaa

Hääkuljetuksien keskittäminen kannattaa

Hääpäivään liittyy usein paljon muistettavaa ja tehtävälistat venyvät, erityisesti juhlapäivän lähestyessä. Kiireen keskellä eräs tärkeä elementti – hääkuljetukset – saattaa unohtua viime tinkaan. Hääautoa on jo mahdollisesti ehditty katsella, mutta esimerkiksi morsiamen vientiä vihkimiseen tai vieraiden siirtymistä hääpaikalle ei ole ehditty miettiä.

Kovanen tarjoaa kuljetusratkaisut stressittömään hääpäivään – yritykseltä voi varata sekä hääautopalvelun, vieraiden bussikuljetukset että taksipalvelua 24/7.

Hääkuljetuksien keskittäminen kannattaa

Kuljetuspalvelut hääautosta VIP-busseihin

Kovanen on palkittu Vuoden hääyritys 2015 -äänestyksessä Juhlakuljetukset-kategorian voittajana. Kovanen-myyntipalvelulta löytyykin useiden vuosien kokemus kokonaisvaltaisten hääkuljetuspakettien suunnittelussa.

– Tapaamme vuosittain kymmeniä hääpareja ja suunnittelemme heidän kanssaan personoituja kuljetuspalveluita huomioiden pienimmätkin yksityiskohdat, kertoo Kovasen markkinointijohtaja Hanna Honkasalo.

Suunnittelutapaaminen on osa Kovasen hääautopalvelua, johon kuuluu kuljetus Mercedes-Benz S Lang - luksuslimousinella. Lisäksi palveluun kuuluu koristeet, onnittelumaljat, vesipullot, suklaakonvehdit, sateenvarjo sekä mahdollisuus Suomen lippuun auton keulassa.

Hääkuljetuksien keskittäminen kannattaa

Hääpari kokee hääauton kyydissä avioliiton ensimetrit, joten kokonaisvaltainen kuljetuspalvelu antaa tilaisuuden rentoutua ja nauttia ainutlaatuisesta hetkestä yhdessä.

Hääauton lisäksi myös vieraiden kuljettaminen on tärkeä osa hääpäivää ja sen aikataulutusta. Kovaselta voit varata Mercedes-Benz VIP-pikkubussit ja isommat linja-autot. Pikkubussit sopivat erinomaisesti esimerkiksi vanhempien tai sulhasen seurueen kuljetukseen ennen ja jälkeen vihkimisen. VIP-linja-autoissa kokoluokkia on monipuolisesti 34-paikkaisesta 59-paikkaiseen eri vierasmääriä ajatellen. Kovasen kalusto on verhottu tyylikkääseen black label -ilmeeseen, joka sopii moneen erilaiseen hääteemaan.

Hääjuhlan jälkeen ja lähdettäessä häämatkalle on usein tarve taksikuljetukselle. Kovasen 24/7- tilauspalvelukeskus palvelee kaikissa taksipalveluvarauksissa kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Hääkuljetuksien keskittäminen kannattaa

Keskittämisen hyödyt

Kun hääauto ja muut hääkuljetukset tulevat samalta luotettavalta toimijalta, voidaan yksityiskohdat huomioida aina autojen sijoittumisesta vihkipaikalla bussikuljetusten reittiin ja aikatauluun asti. Myös laskutus onnistuu kätevästi yhdeltä luottokortilta kattaen kaikki kuljetuspalvelut. Näin hääpäivänä ei tarvitse huolehtia myöskään maksuista.Jaa juttu

Inspiroidu lisää

SulhanenKaaso ja bestman