Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääkattauksissa selkeys ja romantiikka puhuttelivat morsiamia

Hääkattaus-äänestyksessä selkeys ja romantiikka puhuttelivat morsiamia

Usein juuri hääkattauksia halutaan maustaa romantiikalla, vaikka kattaus itsessään olisi kohtalaisen muodollinen. Häät.fissä äänestettiin Kauneimmasta hääkattauksesta 2016, ja kolmen kärkeä yhdistää juuri romantiikka.

Voiton äänestyksessä vei Huntua ja hattaraa -blogin Lauran Romanttinen ja elegantti kattaus. Äänestys oli äärimmäisen tiukkaa, sillä kaikki kolme eniten ääniä saanutta olivat vain muutaman kymmenen äänen päässä toisistaan.

Hääkattaus-äänestyksessä selkeys ja romantiikka puhuttelivat morsiamia

Toiseksi sijoittui Always Walk Beside You -blogin Susannan vaaleanpunainen Karkkibuffet.

Hääkattaus-äänestyksessä selkeys ja romantiikka puhuttelivat morsiamia

Näyttävimmän kattauksen teki Ammattilainen hä(d)issään -blogin Sofia, joka Valkomusta ja rönsyilevä kattaus sijoittui kolmanneksi.


Haastoimme keväällä 2016 yhdessä kattaustuotteita valmistavan Dunin kanssa kolme hääbloggaajaa kokeilemaan omia hääkattausideoitaan ja testaamaan, kuinka kertakäyttöisyys istuu häihin. Häät Median ja Dunin kattauskokeiluhaasteeseen tarttuivat Huntua ja hattaraa -blogin Laura, Always Walk Beside You -blogin Susanna sekä Ammattilainen hä(d)issään -blogin Sofia.

Muokattu: 12.9.2017