Hääkampauksesta tulee välittyä romanttisuus

Hääkampauksesta tulee välittyä romanttisuus

Jokainen nainen haluaa olla kauneimmillaan omana hääpäivänä. Morsiamen päässä pyörii paljon ajatuksia koskien ulkonäköä ja hiuksia; miten haluan niiden olevan juuri tuona kyseisenä päivänä? Haluanko hiukset auki vai kiinni, entäs puoliksi auki? Pitäisikö laittaa kiharaa vai suoraa klassista nutturaa? Tuleeko tukkaan korua, huntua, tiaaraa?

– Olen nyt päättänyt, että tukka tulee olemaan kiinni. Mielestäni pukuuni sopii juuri täydellisesti joku klassisen tyylikäs nuttura, tietenkin jollain minun näköisellä yksityiskohdalla. Huntu tulee olemaan osa minun häälookia, joten sivunutturat ja sivukampaukset on rajattu pois, vuonna 2016 avioitunut Tiia pohtii.

– Tukkaan tulee myös joko koristetimantteja tai hiuskoru, tämä on vielä auki. Netti on pullollaan mitä ihanimpia hääkampausten kuvia, joka kerta päätökseni kampauksesta on muuttunut niitä selaillessa, Tiia jatkaa.

Hääkampauksesta tulee välittyä romanttisuus

– Ainakin omasta mielestäni hääkampauksesta tulee välittyä romanttisuus, ja minusta tuntuukin etteivät romanttiset lettikampaukset koskaan poistu muodista. Lisäksi nyt kaikki hiuskorut ja kukkakorut ovat nousseet uuteen nousuun. Mitä suuremmat ja kimmeltävämmät hiuskorut ovat, sen parempi.

– Ne mikä tällä hetkellä varmaa on ainakin se, että hääkampaukseni tulee tekemään alan ammattilainen. Lisäksi varmaa on se, että tukkani tulee olemaan kiinni, tai ainakin puoliksi kiinni, tai mahdollisesti auki…

Hääkampauksesta tulee välittyä romanttisuus

Tässä vinkkejä, joilla onnistut hääkapauksen päättämisessä:

 • Mieti minkälainen on sinun unelmakampauksesi, ja mikä sopii pukusi kanssa. Aloita ideoiden metsästys vaikka Pinterestistä!
   
 • Päätä kampaaja ja keskustele hänen kanssaan toiveistasi. Hyödynnä hänen ammattitaitoaan!
   
 • Aloita hiustenhoito jo hyvissä ajoin, muista laadukkaat hoitotuotetteet
   
 • Hanki itsellesi hääkampauksen kruunaava hiuskoriste tai -koru.
   
 • Muista koekampauksen tärkeys ja oman mielipiteesi merkitys, kyse on sinun päivästäsi!

 

Kuvat Häät ja Pauli Riikonen/Ninka (keskimmäinen hiuskuva)

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus