Hääjuhlat Hotel Havenissa kaunisti ja intiimisti – juuri oikealla tavalla ylellisesti

Ravintola Haven ylellinen kattaus

Kuva Camilla Bloom Photography

Hotel Haven sijaitsee Helsingin Kauppatorin kupeessa kauniissa merimiljöössä. Se on tasokas hotelli, joka tarjoaa hääparille viihtymistä, nauttimista ja rentoutumista kotoisan elegantissa ympäristössä. Havenissa voit halutessasi järjestää myös hääjuhlan pitkän kaavan mukaan avaimet käteen periaatteella.

– Meille voi tulla viettämään häitä niin, että riittää kun vain itse saapuu paikalle tai jos haluaa tehdä itse enemmän, sekin onnistuu. Meillä on vietetty niin isoja häitä joissa me olemme hoitaneet kaiken, kuin myös hääjuhlia joissa neljä henkeä juhli yhdessä kokoushuoneistamme, kertoo hotellinjohtaja Mika Makkonen.

KIikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana!


Hotel Haven on juhlapaikka hääparille, joka haluaa häät keskellä kaupunkia ja arvostaa sitä että vihkikirkollekin on vain kivenheiton verran matkaa. Ylellisyydestä pitää huolen juhlapaikkana toimiva hotellin tilausravintola, joka sijaitsee Helsingin toiseksi vanhimmissa säilyneessä kivitalossa, Sundmanin talossa.

Viidestä eritunnelmaisesta salista koostuvassa tilassa mahtuu juhlimaan 10-100 hengeä. Jos juhlatilaisuus on cocktail-tyyppinen, vieraita mahtuu jopa 150.

– Haven on juhlapaikka niille, jotka arvostavat erityisesti hyvää ruokaa, sillä ravintola Havenissa ruoka ei ole vain ruokaa, se on nautinto, Makkonen vakuuttaa.

Ja kun juhlijaa väsyttää, hotellin elegantit huoneet odottavat niin vieraita kuin hääpariakin lepäämään aivan vieressä.

– Meiltä löytyy kaikki häitä varten tarvittava valmiiksi paketoituna, mutta aivan kaikki on räätälöitävissä hääparin näköiseksi ruuasta ja palvelun laajuudesta lähtien. Kaiken tekemisen filosofia meillä on, että omistaudumme asiakkaan tarpeille, hotellinjohtaja Makkonen lisää.

Restaurant Haven  Sundmanin talo

Kuva Camilla Bloom Photography

Nautitaan rohkeasti pitkään!

Häiden järjestäminen mielletään usein pitkäksi ja stressaavaksi prosessiksi, jonka huipennus on nopeasti ohi. Hotel Haven haluaa rohkaista ottamaan ihan toisenlaisen lähtökohdan. Häiden juhlinnan ei tarvitse olla yhden päivän mittainen pikajuoksu, vaan rakkauden huumassa voi viettää vieraiden kanssa pidempään.

– Muistan omien häideni jälkeen sen upean hääpäivän jälkeisen tyhjyyden: tässäkö tämä nyt sitten oli, muistelee hotellin johtaja Mika Makkonen.

– Oli upea tunne olla naimisissa, mutta loppujen lopuksi hääpäivä oli ollut vain yksi hujaus, joka oli nopeasti ohi, Makkonen jatkaa.

Siitä lähti ajatus Haven-häistä, jossa hääfiilisessä ollaan koko viikonloppu.

– Hääjuhlaan voi valmistautua rauhassa viihtyen hyvän ruuan ja vieraiden kanssa ja rentoutuen vielä hääpäivän jälkeenkin. Miten ihanaa on kokoontua rehearsal dinnerille ennen hääpäivää ja syödä vielä yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa brunssia seuraavana päivänä, Makkonen innostuu.

Hotel Haven haluaa rohkeasti suositella hääpareille häitä pitkällä kaavalla ja nauttien.

Restaurant Haven hääkattaus

Kuva Camilla Bloom Photography

KIikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana!

Oma hovimestari

Kun hääpari päättää järjestää hääjuhlan Hotel Havenissa, pari saa itselleen oman henkilökohtaisen hovimestarin.

– Tehtäväni hovimestarina on toimia hääparin yhteyshenkilönä ja auttaa hääjuhlan suunnittelussa, järjestelyissä ja itse tilaisuudessa. Hovimestarina annan ehdotuksia tilaisuuden kulkuun, sujuvuuteen ja tarjoiluihin. Varsinaisena seremonianmestarina emme toimi, mutta olen mm. pitänyt pienen puheen Sundmanin talon historiasta ja Hotel Havenista, kertoo hovimestari Alexander Winberg työnkuvastaan.

Hotellinjohtaja Mika Makkonen pitää häitä henkilökohtaisena juhlana, joka vaatii erityisesti henkilökohtaista palvelua.

– Meillä hovimestarit ovat kokeneita ja heillä on näkemystä olla hääparin tukena ennen juhlaa ja juhlan aikana, hotellin johtaja Makkonen vakuuttaa.

Lisäksi Hotel Havenein yhteistyökumppaneista löytyy kaikki tarvittava ikimuistoisten häiden järjestämiseen. Hääkuljetukset, hääkukat, hääjuhlan stailaukset, kauneuden hoidon ja rentoutumisen palvelut, pukeutuminen, korut ja valokuvaajatkin löytyvät tarvittaessa samalla ammattitaidolla ja laadulla kuin hotellin kaikki muut palvelut.

Restaurant Haven ruoka

Kuva Camilla Bloom Photography

KIikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana!

Hääyö ylellisessä sviitissä kaupungin kattojen yllä

Hotel Havenin hääyö kannattaa viettää yhdessä Helsingin tyylikkäimmistä sviiteistä. Town Square -sviitti tarjoaa hääparille rauhallisen ja kauniin puitteen hääyölle Helsingin kattojen yllä merinäköalalla. Tilaa on ylelliset 80 m2, eikä huonetta tarvitse luovuttaa ennen klo 14, joten kiireettömään aamun nauttimiseen on varmasti aikaa.

Ja vaikkei suurinta morsiussviittiä varaisikaan, kaikki Havenin hääyö-paketit mahdollistavat juhlan jälkeen rentoutumisen nauttimalla romanttisesta kylvystä spa-tyylisessä kylpyhuoneessa. Lisäksi Unikulman king size -vuode sekä pehmeät Egyptin-puuvillalakanat takaavat levolliset yöunet tuoreelle hääparille.

Hääyö-paketin varannut morsian tai sulhanen voi ystävineen viettää häitä edeltävän yön Hotel Havenissa eri­koishintaan. Sviitissä ja väliovellisissa huoneissa on runsaasti tilaa useammallekin, ja aamulla meikkaajan ja kampaajan voi tilata tilavaan hotellihuoneeseen.

Kaikki Hotel Havenin huoneet ovat ajattomasti sisustetuja tilavia huoneita – kauniita ja harmonisia. Hotellin korkealuokkaiset palvelut sopivat vaativimmankin hääparin makuun.

Hotel Haven Town Square Suite

Kuva Oka Morikawa

Kuvat morsiusparista Oka Morikawa.

KIikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana!

Kuvat Camilla Bloom Photography

Hotel Haven

Hotel Haven

Hotel Haven tarjoaa eksklusiivista viihtyvyyttä ja korkealuokkaisia palveluja ikimuistoisiin häihin. Hotellin elegantit tilat, kotoisa ilmapiiri, rakkaudella tehty ruoka, tyylikkäät hotellihuoneet ja ylelliset sviitit luovat romanttisen alun yhteiselle matkalle. Hotel Haven on myös Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jäsen.

Unioninkatu 17, Helsinki
www.hotelhaven.fi

09 6824 2840
sales@hotelhaven.fi


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä HOTEL HAVEN

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta