Hääjuhlasta suloisesti suoraan honeymoonille?

Unique Weddings häämatka Mauritiukselle

Ulkomailla häänsä järjestänyt pari jää usein nauttimaan tunnelmasta vielä pidemmäksi aikaa. Unique Weddingsin palveluihin kuuluvat häämatkat, jotka on räätälöity hääpaikkaan sopiviksi.

– Järjestämme matkat niin, että niille on helppo lähteä kohteesta. Näin häistä syntyykin ihan kokonaisvaltainen elämys ja monen kokemuksen paketti, Ilona kertoo.


Esimerkiksi Seychelleillä suunta otetaan lähisaarille saarihyppelyn muodossa. Ilona ja Tommy itse matkasivat häämatkalle Roomasta Amalfin rannikolle, mykistävien maisemien syleilyyn.


– Amalfin rannikko on häämatkailijoiden paratiisi, jossa on monta romanttista pientä kylää, huikean kaunis kiemurteleva rannikkotie ja idyllisiä pieniä ravintoloita sekä hotelleja, Ilona kertoo.


Amalfin rannikko Italia Unique Weddings

Amalfin rannikko on jumalaisen kaunis häämatkakohde, jonne on helppo suunnata esimerkiksi Rooman Santa Benedettassa järjestetyistä häistä.

Häämatkaa ei tietenkään ole pakko tehdä heti vihkimisen jälkeen, vaan sen voi jättää odottamaan myöhemmäksi. Vihkimismatka on itsessään jo oma pieni honeymoon, jolloin varsinainen häämatka voisi olla esimerkiksi kaukokohde talviaikaan.

Yhtä kaikki, unelmat on todellakin tehty toteutettaviksi. Ja Unique Weddings on tehnyt tästä mahdollisimman helppoa!

Unique Weddings auttaa myös, kun haluat järjestää häät ulkomailla. Lue lisää Unique Weddingsin vihkimatkoista Häät.fistä >>

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä UNIQUE WEDDINGS

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2022.Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämatka