Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääjuhlan taikaa Krapilla

Krapi Tuusula hääjuhlatila

Krapi tarjoaa aidon suomalainen juhlakattauksen häihinne, käsityönä huolella valmistettua ruokaa ja huolenpitoa ikimuistoiseen päiväänne. Tilat ja tunnelmat vaihtuvat toiveiden ja juhlaseurueen mukaan.

Onnelasali ja Krapin Paja mahdollistavat jopa 200 henkilön juhlat yhtenäisessä tilassa. Krapihovi ja Krapin aitat puolestaan tarjoavat pienempiä persoonallisia vaihtoehtoja. Hotelli Krapi majoittuu jopa 150 häävierasta.

Tarvittaessa helposti avaimet käteen periaatteella

Krapissa juhlamestari kumppaneineen suunnittelee ja toteuttaa kaiken valmiiksi toiveiden mukaisesti.

Somistukset, ohjelmat ja kattaukset järjestyvät helposti yhdessä luotettujen kumppaneiden kanssa, ja esimerkiksi Onnelasali voidaan somistaa toiveidenne mukaan. Unelmien hääpäivään on mahdollista toteuttaa juuri teidän näköisenne valaistus ja tunnelma Krapin asiantuntijan avulla.

Jos toiveenanne on kunnon bileet loppuiltaan, saatte bookattua vertaansa vailla olevan Krapin Pajan Paja Bandin. Myös Suomen kärkiesiintyjät ja artistit ovat saatavilla juhlamestarin kautta. Juhlan tunnelman pitää yömyöhään yllä toimiva tekniikka, ja paikan päältä tuleva teknikko on koko illan ajan varmistamassa sujuvan juhlan.

Krapi on täynnä hienoja tarinoita, jokainen juhla kirjoittaa niistä omaansa. Tervetuloa Krapille! 

Jaana ja Juhon viettivät häitä Krapin hurmaavassa tunnelmassa ravintola Mankelissa

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KRAPI

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2022.



Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 10.1.2024