Häähuumaa Helsingin sydämessä: Klaus K ja Rake-sali

Klaus K Hotel Rake-sali

”Klaus K:ssa on monipuolinen häätarjonta aina juhlatiloista ravintolapalveluihin ja jatkojen jälkeiseen majoitukseen saakka”

Häähuumaa Helsingin sydämessä. Klaus K tarjoaa tärkeimmälle päivällenne hienot puitteet Rake Salissamme ja huolehdimme järjestelyistä puolestanne. Klaus K:ssa ja Rake-salissa voit järjestää ikimuistoiset häät, majoittaa häävieraat hotelliin sekä kruunata hääyösi yhdessä sviiteissämme.

Klaus K Hotel Rake-sali hääkattaus

Rake-Sali juhlatilana on valmis ja koristeellinen ilman erityisiä koristeluja

Harvassa ovat ne lauantait vuodessa, jolloin Rake-salissa ei häitä tanssittaisi. Ja kysytyimmille ajankohdille onkin viikonlopuista myös perjantaipäivät hääjuhliin varattuina. Rake-salin suosion syynä ovat ensisijaisesti sen loistava sijainti keskellä Helsinkiä, juhlasalin koristeellisuus sekä kaiken kattava palvelu, joka Klaus K:n puolesta on paketissa valmiina.

Rake-Sali on valmistunut jo 1882 vuonna, tuolloin hieman erilaiseen tarkoitukseen eli tyttölyseon jumppasaliksi. Salin historiaan mahtuu yhtä jos toista, mutta viime vuodet se on ollut juhla- ja kokouskäytössä Klaus K -hotellin yhteydessä, joka on siis perheyritysomisteinen yksityishotelli.

Häähuumaa Helsingin sydämessä Klaus K ja Rake-sali

Hääyö juhlatilan kanssa saman katon alla

Varatessasi hääjuhlat Rake-saliin saat myös Klaus K -hotellin hääyöpaketeista alennusta, pakettia on saatavissa Envy Plus -huoneisiin.

Hääyöpakettiin kuuluu herkulliset ilta- ja aamupalat tarjoiltuna huoneeseen, pullollinen kuohuvaa sekä tietenkin myöhäinen uloskirjautuminen.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta