Hääboxissa hääpuku puti puhtaaksi

Hääboxissa hääpuku puhtaaksi

Juomaa pirskahtaa morsiuspuvulle, kermavaahtoa tipahtaa häämekon helmalle ja hääpuvun laahus koskettaa tomuista katua. Nämä ovat merkkejä siitä, että olet päässyt nauttimaan ikimuistoisesta hääpäivästä. Juhliessasi ei kannata murehtia liiaksi siitä, miten vaatteet saa puhtaaksi juhlien jälkeen.

Isoimmat ja värikkäimmät tahrat kannattaa pyyhkäistä ja imeyttää vaalean kankaan avulla ja lähettää juhlapuku pesuun pian juhlahumun jälkeen.

Päivi Mansikkamäki Washingboxilta kertoo, että hääpukujen pesuja alettiin kysellä pohjoista Suomea myöten ja siitä virisi idea pesulapalveluun, jonka voi tilata minne päin Suomea vain.

– Washingbox on siis verkossa toimiva pesulapalvelu. Haluamme pestä niitä vaatteita, joita ei kotikoneessa voi pestä. Päiviämme piristävät juhlavaateiden pesut ja meillä onkin pitkä kokemus puhdistaa vaativiakin asuja.

Hääboxissa hääpuku puhtaaksi

Pesula verkossa?

Miten pesula voi toimia verkossa ja onko sellaisen käyttö turvallista?

Päivi kertoo, että asiakaskokemukset hääasun pesusta Washingboxilla ovat olleet vain positiivisia.

– Ammattitaito pestä on meillä vankka ja verkko-ostosten teko on nykypäivänä helppoa, joten miksei huolehtia myös tekstiilihuollosta vaivatta.

­– Lähetämme tilauksen jälkeen asiakkaalle pesupussin, jossa asut voi helposti ja veloituksetta lähettää meidän pesulaan Helsinkiin. Postiin tai Matkahuoltoon viedyt pesupussin toimitetaan suoraan meille. Paketit ovat myös vakuutettuja.   

– Käsittelemme pukuja aina yksilöllisesti ja pesemme sekä viimeistelemme ne huolella. Mikäli emme ensimmäisessä pesulla pääse hyvään lopputulokseen kokeilemme tahrakäsittelyjä tai uusintapesuja.

Tämän jälkeen puvut pakataan ja lähetetään asiakkaalle takaisin. Tässä menee maksimissaan 7 päivää siitä, kun olemme saaneet asut pesuun.  Hääpuvun voi hyvin säilyttää lähettämässämme Washingboxissa tai myydä puhtaana eteenpäin.

Hääboxissa hääpuku puhtaaksi

Oikea pesu tärkeälle asullesi

Pesupussin mukana tulee hoito-ohjelomake, jossa voi kertoa puvun materiaalista ja pesumerkinnöistä.

– Näiden avulla pääsemään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Asiakkaan halutessa soitamme tarkempia pesu-ohjeita ja sovimme erikseen pesusta kullekin puvulle.

Juhla-asujen materiaalitiedot sekä pesumerkinnät kannattaa pitää tallessa.

– Niillä tiedämme tarkkaan, mikä hoito-ohje on valmistajan antama ja sopii parhaiten juuri sinun puvullesi. Olen tekstiili- ja vaatetusinsinööri, joten pystyn myös ilman ohjeita suosittelemaan parhaan pesu ja viimeistely menetelmän puvullesi, vinkkaa Päivi Mansikkamäki.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä www.washingbox.fi

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

HääpuvutHäiden jälkeen