Gran Canarian kuumat vinkit hääpareille

Gran Canarian kuumat vinkit hääpareille

Amadoresin ranta on tyyni ja erittäin siisti. Se onkin yksi saaren suosituimmista rannoista.

Kanarian kolmanneksi suurin saari on täynnä toinen toistaan viettelevämpiä kokemuksia ja pieniä elämyksiä. Nappaa vinkit talteen ja aloita ikimuistoisen häämatkan suunnittelu.

Sheraton Salobre Golf Resort & Spa

Häämatkalaisten ykkönen designin ja uniikkiutensa vuoksi. Hotelli sijaitsee Maspalomaksesta noin 15 minuutin ajomatkan päässä, yli 200 metriä meren pinnan yläpuolella. Oman golfkentän ansiosta hotelli on maailmankuulu mahdollisuuksistaan lajin parissa.

Moneen eri tasoon nerokkaasti rakennettu kompleksi tarjoaa lukuisia pieniä uima-allasalueita. Sykähdyttävintä ovat lumoavat pedit ylhäällä vuorilla, joihin voi tilata myös juomia ja ruokia. Mikäli rannan aktiviteetit houkuttelevat, ilmainen kuljetus vie tunnin välein hotellin rantatalolle.


Arizonalaiset arkkitehdit ovat tehneet vaikuttavaa työtä, joten hotellissa on varsin tyylikäs amerikkalainen erämaatunnelma. Valitkaa presidential suite, jos tahdotte yöpyä kuten Jennifer Lopez. Hotellissa on myös erittäin toimivat puitteet häiden järjestämiselle.

Gran Canarian kuumat vinkit hääpareille

Sheraton Salobre Golf Resort & Spatarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen. Maisemista ei ihan heti uskoisi, että ollaan Kanarialla.

Gloria Palace Amadores

Hotelli sijaitsee kallionrinteellä ja sieltä on lumoava panoraamanäkymä meren yli pitkin Moganin rannikkoa. Upeita merimaisemia voi ihailla myös infinity-altaalta. Rantakadulle pääsee hotellista kätevästi panoraamahissillä.  Hotellin spa tarjoaa thalassoterapiaa sekä erilaisia terveys- ja kauneushoitoja. Get in shape -altaassa on 33 vesihierontapistettä ja se on todellakin kokeilemisen arvoinen. Allasalue on sisätiloissa.

Nauttikaa aamiainen ehdottomasti juuri avatulla ulkoilmaterassilla nauttien aaltojen pauhusta kalliota vasten ja kuumana nousevasta auringosta.

Gran Canarian kuumat vinkit hääpareille

Gloria Palace Amadores sijaitsee henkeäsalpaavalla paikalla vuorien korkeuksissa.

Pieni info Gran Canariasta

  • Saari on halkaisijaltaan noin 50 kilometriä.
  • Väkiluku noin 800 000.
  • Nelisen kertaa vuodessa tuuli kääntyy puhaltamaan Afrikasta. Sirocco-tuuli kuljettaa Saharasta hienonhienoa hiekkaa pilvinä saarten ylle. Kanarialaiset käyttävät ilmiöstä nimeä calima. Hiekkapilvet eivät haittaa loman sujumista – aurinko paistaa eikä hiukka tunkeudu iholle asti.
  • Vuosittain saarella käy 2,2 miljoonaa matkailijaa.
  • Las Palmasissa on usein hieman viileämpää ja pilvisempää kuin saaren eteläosassa, missä Maspalomaskin sijaitsee.

 

 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämatka