Eleganttia vintagen viemää Häät-digilehti julkaistu

Eleganttia vintagen viemää Häät-digilehti julkaistu

Upouusi Häät-lehti on nyt saatavissa myös digilehtenä! Koko Eleganttia vintagen viemää Häät-lehti on siis luettavissa myös mobiilisti, tabletilla tai vaikka läppärillä digitaalisessa muodossa. Digilehdessä samat nostalgiset herkkupalat, ja se on mukana siellä missä sinäkin! Lisäksi pääset selaamaan lisäkuvia, voit klikata linkkejä helposti ja katsoa sisältöön linkitettyjä ihania videoita!

Kurkkaa maistiaiset Eleganttia vintagen viemää -digilehdestä

Häät-lehti 2/2015 käsittelee häätrendeistä eleganttia art decoa ja 20-luvun rempseää juhlatunnelmaa. Tämän lisäksi Häät-lehden sivuilla näkyy häämuoti 2016, joka on ottanut paljon vaikutteita klassisista kaunottarista ja hakenut paljon vaikutteita menneen maailman nostalgiasta.

Toinen keskeisistä vuoden 2016 häätrendeistä on kukkaishäät, jotka toteutetaan Häät-lehden ohjeilla huokeasti. Kevyellä kukkarolla voit loihtia upeat häät. Rahanmeno korvataan vaivalla ja viitseliäisyydellä.

Häämatkalla käymme Kalifornian Palm Springsissä ja Lontoossa. Lisäksi uusi Häät-lehti sisältää kuudet upeat oikeat suomalaiset häät. Yhdet niistä on NHL-tähti Antti Raannan häät meren äärellä. Maailmalla menestyneen hääparin tyylikästä hääjuhlaa vietettiin lapsuuden kotikaupungin maisemissa Raumalla.

#häätrendi2016  #ArtDecoHäät  #KukkaisHäät  #Budjettihäät  #Häätlehti

Jaa juttu