Elegantit cityhäät Helsingissä

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Elegantit cityhäät Helsingissä

Hotel Haven Helsinki morsiussviitti

Kuva Oka Morikawa

Uniikki ja tyylikäs hääjuhla keskellä Helsinkiä henkeäsalpaavin merimaisemin kruunattuna sykähdyttää taatusti. Hotel Havenin ja Restaurant Havenin ammattitaitoinen henkilökunta järjestää sinulle häät toiveidesi mukaisesti.

Hääpäivän aamuna ilmassa väreilee taikaa ja jännitys on käsinkosketeltavaa. On huikea tunne herätä juhlapäivään hyvin nukutun yön jälkeen, oikeasti levänneenä. Sillä näihin häihin hääparikin voi vain saapua luottaen siihen, että kaikki on juhlahetkenä täydellisen valmista pieniä yksityiskohtia myöten. Itse voi hengähtää rakkaan kainalossa tai nauttia piknikistä Suomenlinnassa kaasojen ja bestmanien kera vaikka koko edellisen päivän.

Hotel Haven Restaurant Haven Helsinki hääpaikka

Restaurant Havenin erittäin ammattitaitoinen henkilökunta järjestää häät alusta loppuun vuosien kokemuksella, täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ravintola sijaitsee tunnelmallisessa Sundmanin talossa. Historian havina hurmaa, sillä kyseessä on Helsingin toiseksi vanhin säilynyt kivitalo. Restaurant Havenin lyömättömät näkymät merelle luovat hääjuhlasta ikimuistoisen, unohtamatta äärimmäisen herkullista ja tasokasta ruokaa sekä tyylikkäitä tiloja.

Hääjuhlan jälkeen aviopari vetäytyy hääyön viettoon Hotel Havenin ylelliseen sviittiin. Seuraavana päivänä voi nukkua pitkään ja heräillä brunssille muiden juhlavieraiden kanssa. Yksityinen brunssi vain parille ja heidän vierailleen pidentää ikimuistoista päivää ihanasti sunnuntain puolelle. Näiden cityhäiden vetovoima muistetaan ikuisesti.

Teksti Tanja Hakala

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä HOTEL HAVEN

Muokattu: 19.1.2021