Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Ekoluksus on Mennään naimisiin -häämessujen tärkeimpiä teemoja

Opi Faux-kalligrafiaa Mennään Naimisiin messuilla 2019

Opi faux-kalligrafiaa!

Tekstaa omin käsin kauniit paikkakyltit, menukortit, ohjelmalehdet ja muut hääpaikan koristeet. Tällä tekniikalla voit tekstata myös esimerkiksi liitutauluun, vanhoihin ikkunoihin tai vaikkapa viinilasiin. Faux-kalligrafiaan ei tarvita kalliita kyniä tai siveltimiä, tavallinen ohutkärkinen tussi käy hyvin.

Vaihda paperipilliin Mennään naimisiin messut 2019

Vaihda muoviset kertakäyttöastiat ja -pillit ekologisempiin vaihtoehtoihin

Vaihda viimeistään nyt muoviset kertakäyttöastiat ja -pillit ekologisempiin vaihtoehtoihin. Laadukkaat paperipillit eivät sula juomiin ja näyttävät supertrendikkäiltä. Myös ilmapalloista on paljon biohajoavia vaihtoehtoja. Pop up kemujen valikoimista löytyy kaikki nämä ja myös koko ajan kasvava vuokrattavien häätarvikkeiden valikoima  – koska kaikkea ei todellakaan tarvitse ostaa uutena.

Hedelmäkaiverrus Mennään naimisiin messut 2019

Opi kuinka hedelmät muuttuvat upeaksi hääkukiksi!

Fruit Garden näyttää kaiverrusmalleja upeista hedelmistä tai kasviksista toteutetuista hääkimpuista. Hedelmien ja vihannesten kaiverrus on vanha aasialainen tapa luoda koristeita juhliin ja seremonioihin. Thaimaassa tällä taidemuodolla on erityisen näkyvä asema.

Fruit Garden tarjoaa vanhaan perinteeseen nojaavia kaiverruksia yritystapahtumiin, asiakastilaisuuksiin, hääjuhliin tai juhlistamaan yksityishenkilöiden merkkitapahtumia. Omana erikoisuutenaan Fruit Garden yhdistää perinteisiä aasialaisia kaiverruksia Suomen luonnosta poimittujen kukkien ja oksien kanssa: ”Tuomme iloa luonnosta!”

Hääkakku Mennään naimisiin messut 2019

Kaikkiin häähuoliin löytyy ratkaisu messuilta!

Suomen hääsuunnittelijat ja pitopalvelut tuovat taidonnäytteensä häämessuille, kuten inspiroivia kattausmalleja, joista voit poimia ideoita omaa toteutukseesi. Valtaisa määrä hääpukuliikkeitä osaavine henkilökuntineen auttavat löytämään parhaat asut morsiamille ja sulhasille. Upeassa häämuotinäytöksessä näet uusimmat trendit ja kauneimmat puvut. Messuilla on myös suuri määrä kultasepänliikkeitä saman katon alla. Valtavasta valikoimasta löytyvät parhaimmat ja rakkaimmat vaihtoehdot. Samalla pääset hyödyntämään erittäin houkuttelevia messutarjouksia.

Mennään naimisiin -häämessut 2019

MISSÄ
Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5, Helsinki

MILLOIN
Lauantaina 12.1.2019 klo 10–17
Sunnuntaina 13.1.2019 klo 11–16

LIPUT
Saat LIPPUEDUN -5 € per lippu, kun ostat lipun Tiketistä 8.1. mennessä ja käytät Häät.fin etukoodia RAKKAUS. Etuostoksille tästä!

Liput 15 € tai kimppalippu 38 € kolmelle henkilölle myynnissä ennakkoon ja koko messuviikonlopun ajan Tiketissä. Netistä ostetuilla lipuilla pääsee kätevästi sisään jonottamatta. 

Normaalihintaisia lippuja saa ostaa myös lipunmyynnistä ovelta.

Katso lisää Mennään naimisiin -häämessujen netistä.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MENNÄÄN NAIMISIIN -HÄÄMESSUT

Muokattu: 15.9.2023