DIY - Itseprintattavat paperituotteet elegantteihin häihin

DIY - Itseprintattavat paperituotteet elegantteihin häihin

Kaunista ja elegantti voi saada myös edullisesti! Elegantin tyylin saa häihin vaikka itse tulostamalla, siksi teimme valmiita tulostuspohjia, joiden avulla viimeistelet elegantit häät, joissa on klassista tyyliä ja ripaus luksuksen tuntua.

Romanttisten juhlien menu-, paikka-, ohjelmakortit sekä kaksi erilaista kylttivaihtoehtoa ovat muokattavissa omilla teksteilläsi. Ota käyttöön tulostuspohjat omissa häissäsi!

OHJEET

Ennen tulostusta käy lataamassa Cylburn-fontti Losttype-sivustolta. Voit ladata kirjasimen omaan henkilökohtaiseen käyttöön ilmaiseksikin, mutta on tyylikästä maksaa edes pieni vapaaehtoinen korvaus fontin käyttämisestä.

Tallenna sitten haluamasi pdf-tiedostot omalle koneellesi ja avaa ne Adobe Reader -ohjelmalla. Tarvittaessa voit ladata ohjelman ilmaiseksi Adoben sivuilta.

Avaa kukin pdf-tiedosto yksitellen, täytä valmiiden tekstien tilalle omat tekstisi ja printtaa kauniille valkoisille kartongeille. Voit tulostaa kaikki tiedostot A4-kartongille 100 % kokoisina ja leikata irti kartongista. Menun ja ohjelman valmis koko on 12 x 18 cm.

Kyltistä on kaksi eri kokovaihtoehtoa: lyhyt teksti mahtuu yhdelle riville tai hiukan pidempi kylttiteksti kahdelle riville. Kyltti kannattaa viimeistellä kehystämällä se valko- tai kultareunaiseen A4-valokuvakehykseen. Kylttipohjaa voi käyttää juhlapaikan koristelussa esimerkiksi sanoille Tervetuloa, Herkkubuffet, Istumajärjestys, Kännykkäparkki ja Vieraskirja. Mieleisesi Menu-kortin voit valita kahdesta värivaihtoehdosta.

Paikkakortteja mahtuu 10 korttia yhdelle A4-arkille. Kaksi alimmaista korttia on varattu pitkille nimille.
 

>> LATAA ilmaiseksi itseprintattavat pdf-tiedostot täältä!

DIY - Itseprintattavat paperituotteet elegantteihin häihin

Printattavat tiedostot suunnitteli Hey Look
Kuvat Michaela Egger

Jaa juttu