Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Designer-häämuoti vetää puoleensa Turkuun ja Sydänkäpyyn

merenneitohääpuku Wendi Rebecca Ingram

Sydänkävyssä sovitettavissa oleva Rebecca Ingram -hääpuku Wendi 1290 €.

On poikkeuksellista, että hääpukuliike keskittyy vain yhteen hääpukumerkkiin, mutta juuri näin Sydänkäpy on toiminut jo vuosia!

Maggie Sottero on yksi maailman halutuimpia hääpukumerkkejä, joka on toistuvasti palkittu hääpukumallistoistaan. Juuri tähän merkkiin on erikoistunut turkulainen morsiuspukuliike Sydänkäpy.  
 
Yhdysvaltalaisen Sotteron kolmesta mallistosta löytyy yksilöllisiä designer-malleja, mitkä poikkeavat tavanomaisesta morsiusmuodista edukseen. Niitä morsiamet tulevat sovittamaan pitkienkin matkojen päästä Sydänkäpyyn Turkuun.

Sottero and Midgley -mallisto

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI TIETOJA PUVUSTA

Maggie Sottero -mallisto

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI TIETOJA HÄÄPUVUSTA

Rebecca Ingram -mallisto

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI TIETOJA HÄÄPUVUSTA

 

Ja jotta kaukaakin lähtevä asiakas tietää, mitä sovitettavaksi on tarjolla, liikkeen koko hääpukuvalikoima on nähtävillä kotisivuilla hintojen ja sovituspukujen kokonumeroiden kera.

Jotta oman koon sovituspuvut löytyisivät mahdollisimman helposti, on pluskoon hääpuvut ryhmitelty kätevästi niille omistetulle sivulle. Lisäksi löydät kotisivuilta suositun ale-pukujen osion, mistä näet hyvässä alennuksessa olevat mallipuvut ja voit tehdä huippulöytöjä!

Morsisupuvut Sydänkäpy Maariankatu 1 Turku

Tutustu Sydänkävyn hääpukuihin myös Hääpukukoneessa

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MORSIUSPUVUT SYDÄNKÄPY

Muokattu: 16.2.2023