Hulppea hääyö odottaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Clarion Hotel Helsinki – vietä hääyö maagisissa maisemissa

Clarion

Kuva Clarion Hotel Helsinki

Aamun romanttiset hetket kahdestaan vuoteessa ja mykistävän kaunis auringonnousu maisemananne. Lasilliset kuplivaa ensimmäiselle aamulle avioparina! Clarion Hotel Helsinki tarjoilee mykistävän elämyksen myös vähän pidemmälle häiden jälkeiselle visiitille.

Clarion

Kuva Clarion Hotel Helsinki

Master Suite täyttää hääparin toiveet

Lasinen näköalahissi vie korkeuksiin kohti Master Suitea. Länsisataman risteilyalukset ovat juuri lähdössä ja meri kimmeltää. Takana on pitkä, mutta onnellinen päivä häiden merkeissä. Onpa ihana avata ovi omaan sviittiin, poksauttaa vielä samppanja ja kilistellä avioparina uuden elämän edessä! Hotellin henkilökunta on taiteillut upean kattauksen makoisia marjoja, hedelmiä ja nameja iltaa sulostuttamaan. Vielä vilkaisu kohti urbaania kaupunkimaisemaa ja pimeäksi kääntyvää merta ennen kuin on aika sulkea verhot ja käpertyä rakkaan kainaloon.

clarion

Kuva Tanja Hakala

clarion

Kuva Clarion Hotel Helsinki

Aamiainen vuoteessa, uinti yläilmoissa

Aamu alkaa Clarionissa lempeästi. Korkeuksissa ja rakkauden pöllyissä on aika kiva nauttia aamiaista vuoteessa ilman kiirettä mihinkään. Kun sitten jaksaa ja haluaa poistua huoneesta, kannattaa suunnata vieläkin korkeammalle. Uinti yläkerran lämmitetyssä ulkouima-altaassa on ihan takuulla elämys. Muista kurkata alaspäin kun olet altaan päädyssä! Lasilattia antaa uuden ulottuvuuden näkymien tsekkailuun. Nauttikaa toisistanne ja maisemista tyylikkäillä allastuoleilla ja siirtykää sitten saunan lämpöön. Lauteilta näkee tietysti merelle.

Clarion

Kuva Clarion Hotel Helsinki

Hääyö hulppeissa puitteissa

Clarion Hotel Helsinki ja hääyö sopivat täydellisesti yhteen. Ja koska hotellin palvelut sekä tilat lyövät ällikällä, niistä nauttii mielellään toisenkin yön ja mikä ettei kolmannen. Uimisen jälkeen maittaa lounas huippukokki Marcus Samuelssonin Kitchen & Table -ravintolassa. Ravintolassa noudatetaan fun dining –filosofiaa, ja annokset ovat upea yhdistelmä paikallisia raaka-aineita ja kansainvälistä keittiötä. Erityisesti vegemenu yllättää maukkaudellaan. Esteetikon silmää hivelee sekä ruoka että sisustus!

clarion

Kuva Tanja Hakala

Romanttinen kävely satamassa

Kannattaa muuten pakata mukavat tennarit laukkuun, sillä kävely satamamaisemissa on mukava lisä häämatkaan. Aurinkoisella kelillä käsi kädessä kulkiessa voi pysähtyä katselemaan ja kuuntelemaan merta sekä tutkia laivojen sielunelämää vähän tarkemmin. Samalla aamupäivän kävelyllä voi toki ulottaa askeleet keskustankin suuntaan mikäli mielii shoppailukierrokselle tai kahviloiden kutsuviin tunnelmiin. Raitiovaunulinja ja metroasema ovat aivan hotellin lähellä, joten liikkuminen on kivan vaivatonta niilläkin.

Clarion

Kuva Tanja Hakala

Jätkäsaaren kaunotar

Clarion Hotel Helsinki on Jätkäsaaren yksi uusimmista tunnusmerkeistä. Sen suunnittelusta vastaa Arkkitehdit Davidsson Tarkela Oy. Hotellissa on 425 huonetta, kaksi korkeaa hotellitornia ja 1000 hengen tapahtumakeskus.  16-kerroksisen hotellin aulassa on kansainvälistä kuhinaa ja vipinää. Kiinnostavaa on se, miten paikallisetkin ovat ottaneet hotellin osaksi vapaa-aikaansa. Kohtaamispaikkoja täällä on lukuisia. Hotelli on oiva valinta myös polttareiden tukikohdaksi!

clarion

Kuva Tanja Hakala

Suudelmia ja samppanjaa kattojen yllä

16-kerroksinen Clarion Hotel Helsinki on tunnettu myös yläilmoissa sijaitsevasta Sky Room -baarista. Sky Room ja sen hurmaava henkilökunta loihtii teille drinkit juuri omien mieltymystenne mukaan. Listalta löytyy myös herkullisia mocktaileja. Mukava asento tyylikkäissä nojatuoleissa ja cocktailit huulilla on romanttisen fiiliksen jatkaminen yllättävän helppoa. Koko Helsinki levittäytyy silmien eteen lintuperspektiivistä upealla tavalla.

Clarion

Kuva Clarion Hotel Helsinki

Häät makasiinissa

Clarion Hotel Helsingin vanhaan makasiiniin rakennettu tuhannen hengen tapahtumakeskus on superkiinnostava paikka järjestää häät. Lars Sonck suunnitteli makasiinin 30-luvulla. Sen historiaa huokuva tunnelma on taidokkaasti yhdistetty moderniin tapahtumaosaamiseen.

Clarion

Kuva Clarion Hotel Helsinki

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ JA TOTEUTETTU YHDESSÄ CLARION HOTEL HELSINGIN KANSSA.

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi, Kuvat Tanja Hakala / Häät.fi ja Clarion Hotel Helsinki

Muokattu: 16.9.2020