Trendikäs boutique-hotelli häämatkalle Euroopassa?

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Trendikäs boutique-hotelli häämatkalle Euroopassa? – valitse suosikkisi

Santorini

Kuva Johanna Lehtinen

Euroopan upeimmat boutique-hotellit ovat täynnä lumoavia houkutuksia ja hemmottelua hääpareille. Karttapallolta ei tarvitse etsiä kaukaisinta kohdetta, sillä lähimaat Euroopassa tarjoavat huikeita elämyksiä trenditietoisille pareille ja häämatkalaisille.

On The Rocks, Santorini, Kreikka

Kreikassa, Santorinilla Imeroviglin kylässä on ainutlaatuinen  On the Rocks -hotelli. Perinteiseen, santorinilaiseen tyyliin kallioon rakennettu, tunnelmallinen hotelli sijaitsee huimaavan upealla paikalla kalderan reunalla. Kaldera on tulivuoren romahtamisesta syntynyt kulhon muotoinen tuliperäinen muodostuma.

Merinäköala on unohtumaton ja lomalaiset saavat nauttia aamiaisesta tarjoiltuna omaan huoneeseen, ympärivuorokautisesta huonepalvelusta sekä uima-altaasta. Pienellä spa-osastolla on tarjolla hoitoja ja poreallas. Kauniit huoneet ovat tyylikkäitä ja persoonallisesti sisustettuja. Hotelli on Aurinkomatkojen valikoimissa.

Boutique

Hotelli So White Boutique Suites, Ayia Napa, Kypros

Moderni designhotelli So White Boutique Suites  ylpeilee isolla puutarhalla ja tyylikkäällä allasalueella Makronissoksessa. Poreammeella varustettu sviitti on hääparin ehdoton valinta. Tai valitkaa sviitti omalla uima-altaalla, sekin on varustettu terassille sijoitetulla poreammeella. Sviitteihin kuuluu myös oma pieni puutarha, miten upeaa!

Boutique

Miss Clara, Tukholma, Ruotsi

Design Hotels -ketjun ultramoderni Miss Clara sädehtii kahden minuutin päässä Drottningatan-ostoskadulta. Tämä hotelli ylpeilee aiheestakin kekseliäillä cocktaileillaan, joiden mehu on tuorepuristettua ja jääpalat yrteillä maustettuja. Terassilla varustettu trendikäs ravintola tarjoilee tyypillistä ruotsalaista ruokaa kansainvälisillä vaikutteilla, mahdollisimman paljon luomuna. Esimerkiksi lihat tulevat Gotlannin maatiloilta. Kaikki listan ruoat valmistetaan ilman käsiteltyä sokeria ja jauhoja. Miss Claran 92 huonetta on kaikki sisustettu jugend-tyyliin ja niistä on näköalat Sveavägen Boulevardille.

Boutique

Zash, Sisilia, Italia

Etna näköalana ja sitruslehdot ympärillä lumoavat entisellä viinitilalla, Zash-hotellissa. Yhdeksän huonetta tekevät Zashista ylellisyyden huipentuman luonnon keskellä, maaseudulla. Design-hotellin kauneus yhdistettynä ympäröivään, alati muuttuvaan miljööseen, tekee häämatkasta unohtumattoman. Suuret lasiseinät tarjoavat näyttämön puutarhaan: tämä hotelli on juuri teille, jotka etsitte jotain täysin uniikkia.

Boutique

Areias Do Seixo, Portugali

Ainutlaatuinen ensimmäisen luokan hotelli Areias Do Seixo, jonka rakennusmateriaaleissa ja toiminnassa korostuu ekohenkisyys. Hotellin sijainti on rauhallinen koskemattoman luonnon keskellä. Atlantin hienohiekkaiselle rannalle on vain viiden minuutin kävelymatka.  Kaikki 14 huonetta on yksilöllisesti sisustettuja luonnon- ja kierrätysmateriaaleja käyttäen. Voit varata myös kuuden hengen villan tilankaipuuseen.

Boutique

Kuva Areias Do Seixo

 

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi
Kuvat hotellien

Muokattu: 6.4.2023