Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Belmond Reid’s Palace Madeiralla on maailmankuulu hotelli

Belmond

Kuva Johanna Lehtinen

Madeiran vehreällä saarella sijaitsee ihastuttava hotelli Belmond Reid´s Palace. Häämatka ja honeymoon täällä on huolettoman huikeaa!

Belmond Reid’s Palacen ylellinen, mutta hienovarainen palvelu alkaa sekunnintarkasti sillä hetkellä, kun taksin ovet aukeavat. Meidät ohjataan aulasta huoneisiimme hovimestarin johdolla. Hän avaa ovet kertoen, mitä huoneistamme löytyy ja miten kaikki toimii. Varmistelee vielä kertaalleen, että onhan kaikki hyvin. Kyllä vain!

Julkkisten ja kuninkaallisten suosima

Näkymät merelle ja kaupunkiin sekä hotellin tyylikkäälle allasalueelle hotellihuoneesta mykistävät. Lasi madeiraviiniä ja hetken hengähdys parvekkeella – tästä kannattaa nauttia!

Belmond Reid´s Palace todella on unelmien häämatkahotelli. Se on Madeiran vanhin ja arvostetuin. Täällä on yöpynyt niin Meryl Streep kuin kuninkaallisen perheen jäseniäkin.

Belmond Reid’s Palace avattiin vuonna 1891 ja se majoitti aluksi valtamerialusten matkustajia. Hotellia ympäröi oma subtrooppinen puutarha, jonka hoidosta omat puutarhurit ovat hyvin ylpeitä.

Belmond

Kuva Johanna Lehtinen

Iltapäiväteetä ja samppanjaa

Kun siemailee samppanjaa perienglantilaisella iltapäiväteellä, ei tule hämmästeltyä ollenkaan sitä, miksi ihmeessä tämä hotelli on suosiossa. Jo Sir Winston Churchill aikoinaan maalasi tauluja ja kirjoitti muistelmiaan juuri täällä kutsuen kuninkaallisia vieraikseen.

Historiallinen havina leijailee ilmassa taikapölyn lailla. Ja iltapäivätee kannattaa ehdottomasti kokea täällä. Noin 30 euroa palvelusta ja kokemuksesta sekä herkuista ei ole ollenkaan liioiteltua.

belmond

Kuva Johanna Lehtinen

Lekottelua ja uimista tyylikkäästi

Uimapuku päälle ja kylpytakki suojaksi. Suuntaamme alas kallioon tehdylle auringonottopaikalle. 24-asteinen merivesi lokakuun lopussa on aika kiva juttu! Madeiran lämpö tuntuu iholla makealta. Auringossa viihtyy vaikka koko päivän ja välillä voi vaihtaa paikkaa uima-altaan reunalle.

Belmond

Kuva Johanna Lehtinen

Romanttinen illallinen ja unohtumaton kokemus

Illaksi olemme varanneet pöydän hotelliin kuuluvasta viereisestä Villa Ciprianista, jonka terassilta näkee saaren kenties kauneimman auringonlaskun. Ennen ravintolaan siirtymistä nautimme cocktaileja hotellin pianobaarissa. Kyseessä on tutustumiseen tarkoitettu cocktail-tunti, johon kutsutaan kaikki hotelliin saapuneet vieraat. Kahden yön visiitti tuntuu nyt aivan liian lyhyeltä. Belmond Reid´s Palace on tarjoillut elämyksen, jollaista suurempaa en juuri muista kokeneeni.

Kurkkaa täältä huikea videomme Madeiralta!

Lennot

Madeiralle tehdään valmismatkoja Suomesta melkein jokaisen matkatoimiston kautta. Lentoaika on noin kuusi tuntia.

Hyvä tietää

Ilmasto on suotuisa ympäri vuoden, joskin toki talvikuukausina lämpötila laskee alle 20 asteen.

Madeira sijaitsee Atlantin valtamerellä, lähempänä Afrikan mannerta kuin Eurooppaa.

Saari on pieni, mutta korkeuserot huomattavia.

 

Belmond

Kuva Johanna Lehtinen

 

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi
Kuvat Johanna Lehtinen

Muokattu: 6.4.2023